GGZonline is een volledig online werkende zorgaanbieder voor specialistische behandeling voor mensen met een psychische aandoening, zoals een depressie of angststoornis. Alle behandelaars zijn hoogopgeleide online psychologen.

GGZonline is hét online behandelcentrum van Nederland waar je direct kan worden geholpen: wij hebben geen wachtlijsten!

Voordelen van een online behandeling

De voordelen van een online behandeling bij GGZonline zijn:

Behandeling bij GGZonline

Als je aanmelding binnen is, dan zal GGZonline binnen 48 uur contact met je opnemen. Je behandeling kan vervolgens op korte termijn worden gestart. Een intensieve behandeling van 2 afspraken per week kan tot de mogelijkheid behoren. GGZonline boekt met jou dan in relatief korte tijd goede resultaten. Een EMDR behandeling behoort ook tot de mogelijkheid.

Betrouwbaar

Een online behandeling via GZZonline is helemaal veilig. Om jouw privacy te waarborgen maakt GGZonline gebruik van beveiligd beeldbellen, de laatste innovaties zoals e-learning en e-health. Je gegevens worden natuurlijk niet langer dan noodzakelijk bewaart.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat online therapie voor jong en oud vaak net zo effectief is als face-to-face therapie.

GGZ Online is een door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport erkend als WTZi instelling (GGZ instelling).