0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 8 november 2015 0 25
2411 bekeken

Hallo,

Ik ben 1x de pil in de 3e week vergeten. Ik heb geen bijsluiter meer en het internet is nogal tegenstrijdig. Thuisarts.nl en nederlands genootschap voor huisartsen zeggen dat het niet uitmaakt als je 1 pil vergeet ongeacht in welke week je zit. Terwijl andere sites zeggen dat je dan wel vergrote kans loopt op zwangerschap. Op de foto staat een tabel van nederlands genootschap huisartsen. Kan ik vertrouwen en er dus van uit gaan dat ik nog steeds beschermt ben en gewoon een stopweek kan houden na de 3e week?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John
Beantwoord door 8 november 2015 0 48
Privé antwoord

Bij week drie staat niet dat het niet uitmaakt of je een pil vergeet. De info is ook niet heel erg duidelijk.
Voor week geldt: Neem de vergeten pil alsnog in (binnen 12 uur) en ga verder met de strip. Langer dan 12 uur: last dan een stopweek in of ga zonder stopweek verder met de volgende strip.
De meningen zijn nogal eens verdeeld. De stichting Anticonceptie Nederland hanteert uit voorzorg iets stringentere regels.

Ja dat heb ik inderdaad ook gelezen en ben ik ook van plan toe te passen. Maar als ik kijk naar het aantal vergeten pillen staat er bij week 3 2 tot 7 pillen. Als je 1 pil bent vergeten kom je in de eerste rij van de tabel. En staat er verder geen aanvullend advies. Bij week staat er dan nvt. Dus ik vroeg me af of ik daar dan niet onder val? En of dat betrouwbare informatie is, dat je verder geen actie hoeft te ondernemen.
(student123 at 8 november 2015 1 20)
Gemarkeer als spam
Geschreven door John
Beantwoord door 8 november 2015 2 07
Privé antwoord

Deze site is naar mijn mening de meest betrouwbare.
http://www.anticonceptie-online.nl/help.htm
http://www.anticonceptie-online.nl/bijwerkingen_pil.htm#De ‘zeven-dagen regel’

Gemarkeer als spam
Geschreven door Iies
Beantwoord door 24 september 2018 8 01
Privé antwoord
Hoi, Ik ben 1 pil vergeten in week 3. Het is nu maandag en ik zou deze week mijn stopweek hebben maar ik ben de pil van zondag vergeten. Op internet staat dat je binnen 12uur nog kan innemen, geldt dat ook bij deze situatie? Alvast bedankt

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB