0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Marck
Gevraagd op 3 maart 2018 20 33
189 bekeken

Mijn vraag , laatst heb ik een man ontmoet, die wilde eens pijpen hoe dat was, hij vertelde dat het voor hem de eerste keer was, dus geen ervaring mee had. Alleen sex met vrouwen gehad, en altijd veel gebeft.. dus ik heb hem laten pijpen , zo n 10 dagen later viel me die zweertje op. Er komt geen korst op, dus het idee, dat het niet geneest. Kan het nu zo zijn dat die man mij besmet heeft, en dat hij een infectie in ze n mond had.. kan ik hier door syfilis of hiv op lopen !

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 4 maart 2018 1 07
Privé antwoord

Syfilis zou kunnen. Ga in ieder geval naar de huisarts met de klachten!!!

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 4 maart 2018 10 41
Privé antwoord
Bedankt voor het snelle antw, zijn er ook andere aandoeningen die ik hier door heb kunnen op lopen, schimmel , herpes,of andere ziektes..!! Maak me er best wel druk om, ben vorige week al naar de arts geweest, en bloed en urine af laten nemen en strijkje..dokter zei al iets over herpes, al geloof ik dar zelf niet zo in, als ik zowel eens op internet lees..
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 4 maart 2018 11 05
Privé antwoord

Mogelijk is het wel. Het is moeilijk om daar zo ongezien iets over te zeggen. Je zult dan even de uitslagen van de testen moeten afwachten

Gemarkeer als spam
Geschreven door Dennis
Beantwoord door 11 maart 2018 11 44
Privé antwoord
Ik heb de uitslag , niet goed dus, ik heb syfilis op gelopen, van iemand die mij gepijpt heeft, ik wist überhaupt niet dat het kon ! Ik zit in het eerste stadium, en kreeg bij de uitslag ook meteen 2 injecties, in iedere bil, 1. Penicilline. Mijn arts moest zelf de GGD op bellen, zei hij, van hoe en wat ! Nadat hij de prikken had gezegd, zei hij daar ben je wel van af, en kom over een half jr maar terug. Kan niet echt goed met me arts op schieten, het is net zo n Robot..sociaal kent hij niet.. ik ben blij met jullie ,waar ik me vragen aan kan stellen, en wat ik al eerder heb gedaan.. nu mijn vragen : na mijn prikken had ik s ‘ avonds 40 graden koorts. Alleen die avond, nu weer normaal temp. Is dat normaal na deze injecties ?… hoe lang duurd het voor dat je verbetering ziet, ik bedoel de zweertjes op me penis, dat die verdwijnen ? Hoe lang blijf ik besmettelijk ? Wanneer kant ik evt weer sex hebben, of is het een erg domme vraag.. ik heb me na de besmetting laten testen ook op hiv , waar een maand tussen zit. Het was negatief. Maar is dat niet te kort, voor zo n uitslag ? Graag u reactie op deze vragen .
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 11 maart 2018 13 19
Privé antwoord

De koorts is vrij normaal na de injectie.
De zweertjes verdwijnen tussen 2-3 weken vanzelf.
Sowieso geen seks als er zweren zijn. Dat lijkt me nogal logisch..Maar ook de eerste 7 dagen na de injecties niet. Het kan nl even duren voordat alle bacteriën gedood zijn

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB