Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 19 augustus 2017 23 32
77 bekeken

Hallo,
Kan een jetleg ervoor zorgen dat je menstruatie 4 / 5 weken uitblijft? Ik ben namelijk een maand al niet ongesteld geworden maar ik heb wel alle syptomen gehad dus ik denk dat mijn lichaam in de war is…. ik zit trouwens niet aan de pil en ik heb geen seks maar er is wel handwerk met mijn vriend gebeurd maar hierdoor kan ik toch niet zwanger zijn?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 20 augustus 2017 0 06
Privé antwoord

Lijkt erop dat je dan een menstruatie hebt overgeslagen. Dat zou niet van een jetleg moeten zijn. Om zwanger te raken moet er sperma in je vagina terecht komen. Als je menstruatie verder uitblijft, ga dan even naar de huisarts.

Maar stel dat hij van te voren met zn handen in zn broek is geweest en er zou eventueel voorvocht op gekomen zijn kan het dan ook niet dat je zwanger bent of moet je daar echt seks voor hebben?
(Anoniemxx at 20 augustus 2017 0 09)
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 20 augustus 2017 0 15
Privé antwoord

Zo raak je niet zwanger

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anonymous
Beantwoord door 21 augustus 2017 1 59
Privé antwoord
Ik heb dit zelf ook wel eens gehad, 2 maanden zelfs, toch zit ik nu weer in mijn normale cyclus en heb ik er toen een overgeslagen. Je bent niet zwanger, komt ook niet door de jetlag, je hebt misschien (ik weet niet hoe lang je al ongesteld bent sinds de eerste keer) het ritme er nog niet inzitten. Hoe dan ook, het is niks ergs

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB