Vragen (22483)

« Terug naar overzicht vragen
Antwoord
Views
Vraag
5
antwoorden
17
Views
Bijgewerkt 6 uur geleden
ben een man van 56 ik rook ja ik weet het en heb verhoogd cholesterol cholesterol gemeten 5.6 referentiewaarden zijn 3.0-8.0 HDL cholesterol gemeten 0.9 referentiewaarden zijn 0.6-1.7 cholesterol HDL ratio gemeten 6.1 referentiewaarden 2.0-8.0 LDL ch...
5
antwoorden
17
Views
1
antwoord
17
Views
Bijgewerkt 14 uur geleden
Derde dag, geen koorts, geen verbetering. Wel enorme hoofdpijn, spierpijn in het hele lichaam, doodmoe, Diarree en maag overgevoelig. Zijn dit ook symptomen die bij Corona passen?
1
antwoord
17
Views
1
antwoord
12
Views
Bijgewerkt 14 uur geleden
Categorie: Huid en haar
Categorie:
Ik ben een 20 jarige student zonder enig medisch verleden. Ik ervaar erg veel last van overmatige haargroei. Dit bevind zich vooral op de jukbeenderen, recht onder de ogen en rug/schouders. Haren op jukbeenderen eerst altijd verwijderd met pincet, ma...
1
antwoord
12
Views
1
antwoord
19
Views
Bijgewerkt Gisteren
Beste, Sinds kort word ik bijna elke nacht wakker rond 02:00 Met bezwete handen/lichaam, hoge hartslag (bonk gevoel) en onrustig. Mijn dokter vertelde me, dat het angstaanvallen zijn. Hebben meer mensen dit? Wat kan er aan doen? Ik heb mijn slaap har...
1
antwoord
19
Views
3
antwoorden
18
Views
Bijgewerkt Gisteren
hoi ik heb al een aantal weken een slap zweverig gevoel en weet niet hoe ik daar vanaf kom ben steeds bang dat ik iets ergs heb. ik ben 21 jaar morgen 22 jaar ben steeds bang voor suikerziekte trage of snelle schildklier en hart en vaat ziekte ik ben...
3
antwoorden
18
Views
1
antwoord
20
Views
Bijgewerkt Gisteren
Hallo, Laatst is mij opgevallen dat mijn witte afscheiding blijft plakken aan mijn schaamlippen, dit geeft stukjes/ velletjes die aan mijn schaamlippen vast plakken. Ik ben hier onzeker door tijdens de seks en wil er graag van af... Ik weet niet hoel...
1
antwoord
20
Views
1
antwoord
16
Views
Bijgewerkt Gisteren
Tijdens de seks is de condoom afgegleden. Hier kwamen we snel achter en ik zou vandaag een morning after pil halen (ik zit verder niet aan andere anti conceptie). Nu kijk ik in de bijsluiters en zie ik dat de werking van de pil minder word als je sin...
1
antwoord
16
Views
6
antwoorden
34
Views
Bijgewerkt Gisteren
Categorie: Anticonceptie
Categorie:
Hi, Ik ben gister avond mijn pil vergeten in te nemen, dit is de 1ste pil van de strip (doorslikken dus). Nu 24 uur later kom ik er achter bij het innemen van mijn pil. Ik heb nu twee pillen genomen en weet niet of dit goed is. Ik heb deze week onvei...
6
antwoorden
34
Views
3
antwoorden
31
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
nu met corona en de griep weet je niet wat je kan hebben maar stel je hebt longfoto gehad en die is schoon maar je hoest wel wat dan sluit die longfoto corona niet uit??
3
antwoorden
31
Views
1
antwoord
17
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
bijna aan het einde van een wandeling van een uur ;laatste lijk wel dronken te zijn.een slingerende gang.
1
antwoord
17
Views
1
antwoord
51
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Ik heb gember in mijn vagina en anus gestopt en het wil er niet meer uit kan dit kwaad?
1
antwoord
51
Views
1
antwoord
37
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Beste, Ik was mij laatst aan het scheren en ik deed mijn schaamlippen opzij om mijn vagina van binnen te controleren en toen zag ik bij de opening binnen rondom soort los hangend vlees, lijkt op dikke sliertjes maar het doet geen pijn en ik weet niet...
1
antwoord
37
Views
1
antwoord
13
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Ik ben de laatste tijden heel erg droog van binnen. Nu is dat met de sex niet echt fijn. Mijn man is strak besneden, dus daar ook niets vochtigs. Wat is goed voor samen om te hebben voor goed glijmiddel?
1
antwoord
13
Views
2
antwoorden
20
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Categorie: Penis en testikels
Als ik de voorhuid van mijn penis naar achteren haal, zie ik daar een groot opgezwollen bult, ik weet niet wat het is. Het lijkt erop dat er iets binnenin zit, het ziet er heel erg dik uit. Het doet geen pijn en is niet rood. De bult zit net onder mi...
2
antwoorden
20
Views
1
antwoord
9
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Categorie: Ogen
Categorie:
Ik heb veel pijn in mijn traanklier van de afgelopen 2 dagen... Ik ben gediagnosticeerd met zeer droge ogen gekregen en ook een keer met een ontsteking in het traankanaal van het linkeroog. Maar ik heb geen lenzen gedragen in de afgelopen 15 dagen, d...
1
antwoord
9
Views
1
antwoord
21
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Overal komt fijnstof vrij bij koken en bakken , houtverbranding en ook fleecemateriaal. Is het ongezond om een fleecetrui te dragen?
1
antwoord
21
Views
7
antwoorden
53
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Categorie: Maag en darmen
Categorie:
Hoi Ik zou graag willen weten of de ontlasting op de foto vettige ontlasting is? Het is 2 weken geleden begonnen met buikpijn in bovenbuik niet constant aanwezig werd meer met veel bewegen bijvoorbeeld lopen, en breiige ontlasting huisarts dacht toen...
7
antwoorden
53
Views
1
antwoord
8
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Categorie: Anticonceptie
Categorie:
Goedemiddag, Ik heb 29 oktober een Implanon laten inbrengen. Een week later had ik nog een ongesteldheid maar deze duurde 2 weken in plaats van mijn normale 3 dagen. In het begin was dit het bloed wat ik gewend was maar na 4 dagen was het gewoon een ...
1
antwoord
8
Views
11
antwoorden
52
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Ca. 6 maanden geleden begon ik irritatie te krijgen tussen m’n billen rondom m’n anus. Het begon toen ik fanatiek aan het hardlopen was (1 of 2 x in de week). Na een lange afstand hardlopen had ik een erg branderig gevoel tussen mijn billen en ha...
11
antwoorden
52
Views
6
antwoorden
37
Views
Bijgewerkt 5 dagen geleden
ik heb een zeurend gevoel op me borst precies waar dat kuiltje zit zeg maar precies in midden nu was ik al bij dokter geweest die zei miss je longen dus thoraxfoto gehad en die is goed geen bijzonderheden er staat: Scherp afgrensbare diafragmakoepels...
6
antwoorden
37
Views
3
antwoorden
19
Views
Bijgewerkt 5 dagen geleden
Hoe snel is vitamine D dmv capsules weer op peil? Waarde is nu 45. Dit ivm verhogen vruchtbaarheid.
3
antwoorden
19
Views
1
antwoord
12
Views
Bijgewerkt 5 dagen geleden
Categorie: Keel, neus en oren
Goedemiddag, Zojuist had ik 'opeens' een propje slijm met bloed. Ik ben niet verkouden en hoest verder niet. Wel met 'kouder' weer snel bloed uit de neus. Wat kan dit zijn?
1
antwoord
12
Views
3
antwoorden
41
Views
Bijgewerkt 5 dagen geleden
Categorie: Penis en testikels
Als ik mijn voorhuid naar beneden doe en dan mijn vinger op mijn eikel leg en dan mijn voorhuid omhoog doe, komt mijn vinger tussen mijn eikel en mijn voorhuid. Is dit slecht om te doen of kan dit gewoon? Ik vind het namelijk wel leuk voelen.
3
antwoorden
41
Views
1
antwoord
12
Views
Bijgewerkt 5 dagen geleden
In 2014 kreeg ik drie stents en in 2019 nogmaals vier. Ik kreeg daarvoor ook medicijnen. Sinds 2015 losartan en sinds 2019 ook metropolol 100 mg en sinds enkele weken ook Diltiazem 200mg. Volgens mij doen deze drie medicijnen ongeveer hetzelfde, nl. ...
1
antwoord
12
Views
1
antwoord
35
Views
Bijgewerkt 5 dagen geleden
Categorie: Anticonceptie
Categorie:
Ik heb sinds 1,5e week steeds last van licht roze afscheiding. Na het plassen veeg ik af en zit er heel licht roze bloed op het wc papier. in mn onderbroek zit verder geen helder bloed of afscheiding, heb het alleen als ik net heb geplast. Ik heb de ...
1
antwoord
35
Views

Stel hier uw vraag

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]

Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB