Vragen (22505)

« Terug naar overzicht vragen
Antwoord
Views
Vraag
1
antwoord
10
Views
Bijgewerkt 3 uur geleden
Categorie: Anticonceptie
Categorie:
Hallo, Ik heb een vraagje. Ik slik de pil al heel lang door (minimaal een jaar nu). Ik heb nu wat vaker last van doorbraak bloedingen. Wil ook graag even stoppen om te kijken of mijn lichaam nog normaal gezond is. Klopt het dat ik voordat ik stop 7 d...
1
antwoord
10
Views
1
antwoord
8
Views
Bijgewerkt 3 uur geleden
Categorie: Maag en darmen
Categorie:
Dokter, Ik heb sinds een week een zeurend gevoel in mijn anus. Mijn ontlasting is normaal. Ik merk als ik een wind laat het zeurende gevoel tijdelijk minder is. Wat kan dit zijn?
1
antwoord
8
Views
3
antwoorden
26
Views
Bijgewerkt 3 uur geleden
Beste, Mijn vraag is hoelang kan hiv leven op een handdoek die vol zit met bloed? Ik heb een gezamenlijke wasmachine en haalde me was op en zag dat er een handdoek van me ineens Onder het bloed zat.. hoelang zou t daarop kunnen leven het was ook een ...
3
antwoorden
26
Views
1
antwoord
6
Views
Bijgewerkt 9 uur geleden
Categorie: Medicijnen
Categorie:
Hallo, ik heb een zeldzame auto-immuunziekte Syndroom van Susac. Ik heb dit al een aantal jaar, ik geloof zeker 12 jaar. In het begin hebben ze mij prednison gegeven op momenten dat het actief was. Momenteel is de ziekte rustig en gebruik ik geen med...
1
antwoord
6
Views
1
antwoord
8
Views
Bijgewerkt 12 uur geleden
Ik zit nu 4 dagen in quarantaine thuis, doordat ik corona heb. Mag ik wel een klein stukje alleen fietsen?
1
antwoord
8
Views
3
antwoorden
33
Views
Bijgewerkt 9 uur geleden
Ik voel een klein kliertje/bobbeltje bij mijn sleutelbeen. Het is bijna ter grote van een erwtje denk ik. Mijn vraag is eigenlijk, kan je een lymfeklier voelen van deze grote? Ik voel namelijk meerdere lymfeklieren ook in mn hals en liezen. Hier ben ...
3
antwoorden
33
Views
1
antwoord
8
Views
Bijgewerkt 12 uur geleden
Categorie: Maag en darmen
Categorie:
Hallo, Mijn 76 jarige vader is 3 weken geleden naar het zieken huis gegaan met pijn op de borst, naar een aantal testen bleek het niet van zijn hart af te komen maar van zijn maag. Hij heeft een maag beschermer gekregen en klachten zijn weg gegaan na...
1
antwoord
8
Views
1
antwoord
26
Views
Bijgewerkt Gisteren
Categorie: Maag en darmen
Categorie:
Hallo, ik (man van 22) loop al sinds Juni vorig jaar met darmklachten. Het begon met een soort drukkend gevoel links onder mijn buik dat maar aanwezig bleef. Gedurende de tweede helft van 2019 werden mijn klachten erger. Ik had afwisselend last van v...
1
antwoord
26
Views
1
antwoord
19
Views
Bijgewerkt Gisteren
Opeens kreeg ik keelpijn, lymfeklieren in hals zijn wat opgezet. Voel mij verder goed. Kan dit corona zijn? Moet ik testen? Keelpijn is alweer stuk minder, echt 1 avondje flink, lymfeklieren nog wel dik.
1
antwoord
19
Views
2
antwoorden
28
Views
Bijgewerkt Gisteren
Als je een bewoner besmet verpleegt omdat deze persoon een familie heeft die bij degene is geweest en een aantal dagen daarna positief is gestest op carona ,de bewoner zelf heeft zelf nog geen klachten en heeft geen Carona, kan je dan nog andere bewo...
2
antwoorden
28
Views
1
antwoord
14
Views
Bijgewerkt Gisteren
Categorie: Penis en testikels
Ik heb al een paar weken lang een hard knobbeltje op mijn penis, maar sinds gisteren was die best wel vierkant het knobbeltje en iets groter. Er kwam eerst talg uit, en toen bloed en talg volgensmij, het was in ieder geval wit en rood als ik erin kne...
1
antwoord
14
Views
8
antwoorden
40
Views
Bijgewerkt Gisteren
Categorie: Anticonceptie
Categorie:
hallo, ik slik altijd mijn pil door zo ongeveer 3 maanden, ik ben 2 dec mijn pil vergeten en ik heb 3 dec dus ook mijn pil van 2 dec ingenomen. Als ik onveilig seks heb vandaag '4 dec" of aankomende week kan ik dan zwanger raken?
8
antwoorden
40
Views
2
antwoorden
13
Views
Bijgewerkt Gisteren
Categorie: Anticonceptie
Categorie:
Goeiedag, Ik had een vraag aangezien ik nieuw ben met de pil. Ik ben laatst 2 uur te laat geweest met de pil (wel genomen) en heb nu laat van bloedingen (menstruatie), maar had geen stopweek en neem de pil nu nogsteeds. Nou wilden ik dus maandag een ...
2
antwoorden
13
Views
2
antwoorden
30
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Hallo, Ik ben ongeveer een week verkouden, zeker keel etc (geen Covid al test geahd) maar heb ook een geirriteerde eikel. Soms wat jeuken en wat rood. Trekt wel weer redelijk snel weg, maar omdat daar ook slijmvliezen zitten kan dat door de verkoudhe...
2
antwoorden
30
Views
1
antwoord
13
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Goedemorgen, Ik heb sinds ruim een week 2 oogonstekingen (eerst 1). Inmiddels 2 x bij dokter geweest en heb antibiotica druppels gekregen. Duurt enorm lang zie wel dat ogen wat witter worden maar zijn nog rood, jeuk en vocht komt er ook nog wel eens ...
1
antwoord
13
Views
1
antwoord
18
Views
Bijgewerkt 2 dagen geleden
Ik zit al een hele lange tijd met het gevoeldat ik rust wil in mijn hoofd mijn hoofd zit vol met van alles ik heb het jaren terug ook gehad toen, ben ik naar een psycholoog geweest maar dat werk bij mij niet en stap ook niet naar de huisarts, maar da...
1
antwoord
18
Views
1
antwoord
14
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
L.s, Waar kan ik de preciese inhoud van het gewone griepvaccin lezen? Waar kan ik de preciese inhoud van het nieuwe covid19 vaccin lezen? Wordt er nanotechnologie gebruikt?
1
antwoord
14
Views
3
antwoorden
26
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Beste, ik ben al een tijdje verkouden zowel neus (verstopte neus) en niesen als droge keel nu weet ik niet of dat iets te maken heeft met de volgende klacht maar ik heb een soort vervelend (zeurend) gevoel in mijn wang/ kaak mijn wang is warm en het ...
3
antwoorden
26
Views
3
antwoorden
16
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Categorie: Hersenen en zenuwen
Ik heb al een paar maanden last van slecht zien, hoofdpijn duizeligheid en vooral dat ik dingen niet goed besef n door heb wat er om me heen gebeurd. Ik heb geen diabetes en ben naar een ortoptist en oogarts geweest waar niets uit kwam. Ik heb echt a...
3
antwoorden
16
Views
3
antwoorden
23
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Categorie: Huid en haar
Categorie:
Hallo, ik heb sinds 2 week vaginaal bloedverlies buiten mijn menstruatie om. De afgelopen dagen is dit verergerd. Ook heb ik sinds 2 dagen knobbeltjes op mijn hoofd en sinds vandaag ook achter mijn oor. (Knikkergroot). Ik vind het lastig om naar de h...
3
antwoorden
23
Views
1
antwoord
20
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Categorie: Huid en haar
Categorie:
Ik heb al een langere tijd een bult op me hoofd en die voorheen niet pijn deed maar nu wel het is hard en rond echt een knobbel kan niet eens me haren kammen en heb last van hoofdpijn.
1
antwoord
20
Views
1
antwoord
25
Views
Bijgewerkt 3 dagen geleden
Categorie: Baby en kind
Categorie:
Hallo ik ben 9 weken zwanger (de echo paar dagen geleden was goed) Nu sprong mijn zoontje van 2 jaar vandaag uit enthousiasme op de bank met zijn beentje volop op mijn buik (Geen bloedingen gehad) maar kan dit kwaad voor een 9 week oud baby in je bui...
1
antwoord
25
Views
5
antwoorden
22
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
ben een man van 56 ik rook ja ik weet het en heb verhoogd cholesterol cholesterol gemeten 5.6 referentiewaarden zijn 3.0-8.0 HDL cholesterol gemeten 0.9 referentiewaarden zijn 0.6-1.7 cholesterol HDL ratio gemeten 6.1 referentiewaarden 2.0-8.0 LDL ch...
5
antwoorden
22
Views
1
antwoord
28
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Derde dag, geen koorts, geen verbetering. Wel enorme hoofdpijn, spierpijn in het hele lichaam, doodmoe, Diarree en maag overgevoelig. Zijn dit ook symptomen die bij Corona passen?
1
antwoord
28
Views
1
antwoord
15
Views
Bijgewerkt 4 dagen geleden
Categorie: Huid en haar
Categorie:
Ik ben een 20 jarige student zonder enig medisch verleden. Ik ervaar erg veel last van overmatige haargroei. Dit bevind zich vooral op de jukbeenderen, recht onder de ogen en rug/schouders. Haren op jukbeenderen eerst altijd verwijderd met pincet, ma...
1
antwoord
15
Views

Stel hier uw vraag

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]

Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB