Answer Question
0
0

Beste lezer,

Al enkele jaren ervaar ik in langzaam toenemende maten verschillende ongemakken. Om bij het begin te beginnen heb ik 4 jaar geleden na een wilde avond met een bedpartner anaal geëxperimenteerd. Het ging om het eerste voorwerp wat we op dat moment voor handen hadden, een labello stick. Ik ben man, partner was een vrouw. Voor zover bekend waren er toen geen SOA’s in het spel.

De volgende dag begon het gebied rond mijn anus al vrij snel te jeuken en deze jeuk werd langzaam erger totdat het een soort dierlijk krabben werd. Ongeveer een half jaar tot een jaar later begon ik een verdikking en pijn in m’n balzak (rechterbal) te voelen. deze is dik en heeft een knobbeltje die ik nu al 3 keer heb laten checken dmv een echo, dus iets van teelbalkanker zou uitgesloten moeten zijn.

Nog weer een aantal maanden later (het ging erg geleidelijk) begon er in mijn rechterlies en de ruimte boven mijn geslachtsdeel wat pijn voor te doen, eerst rechts en daarna trok het naar links. Dit is in het jaar erna langzaam omhoog gekropen tot het midden van de buik aan de linkerkant.

Mijn ontlasting is of heel erg breierig, onsamenhanged en waterig of wat vaster maar dan als een soort rechthoek platgedrukt. Eerdere bloedtests bij de huisarts hebben chronische ziektes als Crohn uitgesloten, net als parasitaire infecties.

Nou las ik van de week iets over anale SOA’s en de manier waarop je deze kunt krijgen, bijv door sexspeeltjes. SOA’s is het enige waar nog niet op getest is aangezien dit verhaal me maar vaag bijstond (we waren niet bepaald nuchter) en huisarts steeds vroeg naar sexuele activiteit van de laatste 6 maanden. Ik ben er dus de eerste twee jaar niet mee naar een arts gegaan.

Zou het kunnen dat hier een anale soa/prostaatontsteking oid optreed wat niet in reguliere bloedtests omhoog komt?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 9 september 2022 8 23
43 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Een labello stick is niet bepaald een gebruikelijk seksspeeltje. Dus een soa is niet zo voor de hand liggend. Maar een infectie zou je zo kunnen oplopen. Ga ermee terug naar de huisarts maar nu dan met het hele verhaal

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 9 september 2022 20 31
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB