0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door HGMuitdebuurt
Gevraagd op 16 oktober 2018 17 19
58 bekeken

Hallo allemaal,

Ik ben een 18 jarige jongen en heb last van acne, het is naar mijn mening best wel heftig. Ik heb al van de dokter benzoylperoxide 5% gekregen en dit werkt redelijk. Het mag van mij natuurlijk veel sneller gaan, maar het wordt langzaamaan wel wat rustiger. Mijn acne zit vooral op mijn kaaklijn en wangen. Dat even terzijde.

Ik wil me weer na een lange tijd scheren. Ik had ergens gelezen dat haren talg vasthouden. Nu is mijn vraag of dit ervoor zorgt dat mijn acne minder snel weggaat, dus dan zou ik wel alle haren weg moeten scheren? Stel dat ik mij ga scheren, hoe zou ik dit het beste kunnen doen?

Wat ik weet is dat je de huid goed schoon moet maken voor en na het scheren, verder met de haarrichting mee scheren en ten slotte dat je niet moet drukken op het scheermesje. Verder nog tips?

Met vriendelijke groet,

HGM

Gemarkeer als spam
Geschreven door HGMuitdebuurt
Beantwoord door 16 oktober 2018 17 34
Privé antwoord
En ohja, nog even mijn ‘routines’ Zoals ik al gezegd had heb ik van de dokter benzoylperoxide 5% gekregen, dit doe ik ‘s nachts op mijn gezicht en haal het de volgende ochtend weer van mijn gezicht, daarna smeer ik pure active sensitive van Garnier erop om uitdroging tegen te gaan (een soort moisturizer dus). Ik let enorm op wat ik eet qua suikers, melkproducten, cafeïne en alcohol. Ik heb de afgelopen twee weken geen alcohol genuttigd en probeer nu echt zo min mogelijk suikers, lactose en cafeïne binnen te krijgen. Verder doe ik dagelijks een nieuwe, schone witte t-shirt om mijn kussensloop zodat het vuil wat ‘s nachts uit mijn gezicht komt mij niet opnieuw kan besmetten. Daarnaast drink ik ook Greenjuice, dat is een soort sapje met allerlei gezonde producten erin, best wel vies 🙂 en ik gebruik ook af en toe kerawash van medex. Deze heb ik gekregen van de schoonheidsspecialiste. Hier ga ik eens per maand naar toe. Dagelijks drink ik ook minimaal 3-4 liter water, verder geen andere drankjes, want daar zitten weer suikers in. Nu ik het zo bekijk ben ik eigenlijk wel obsessed met mijn huid, maar ik wil ook echt heel graag van mijn acne af. Laat alstublieft een reactie achter als u nog tips heeft voor mijn probleem.
Gemarkeer als spam
Geschreven door John
Beantwoord door 17 oktober 2018 2 46
Privé antwoord

Gebruik zo kin mogelijk van die extravagante huidmiddelen ! Ze doen vaak meer kwaad dan goed. Was je gezicht gewoon met water en gebruik eventueel UniCura zeep..en gebruik de zalf die je van de huisarts hebt gekregen. Scheren zal zeker geen kwaad doen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB