Answer Question
0
0

Mijn vriendin is overleden aan wat de schouwing benoemd als acute long oedeem. Ik heb getracht er achter te komen wat er nu precies gebeurd is, maar dat is kennelijk heel moeilijk hier in Ecuador waar ik woon. Wat er gebeurde vlak voorafgaande aan haar overlijden: we lagen naar de tv te kijken. Opeens ging ze snel naar het toilet. Vlak daarna hoorde ik een vreemd geluid, gevolgd door een zware klap. Ik kreeg geen antwoord dus zo snel mogelijk, met mijn zware lichamelijke handicap, naar het toilet. Daar lag ze op de grond, buiten bewustzijn, met een beetje bloed uit haar mond. Ik heb, midden in de nacht, de buren gewaarschuwd. Toe die kwamen had ze al geen teken van leven meer.
Vooraf had ze pijn in haar linker been. Allerlei onderzoeken gedaan, niet gevonden. Ze had een verwijsbrief voor een body scan. Daar zou ze die dag naartoe gaan. Nu dus naar de schouwer. De huisarts had informatie van van de schouwing. Ze bleek baarmoederhals kanker te hebben, met een gezwel zo groot als een tennisbal, naar binnen groeiend en de bloedomloop naar haar linker been in toenemende mate belemmerend. Het hart bleef doorpompen en is op een gegeven moment geëxplodeerd. Er zat ook bloed in haar longen.
Kunt u de keuze voor de doodsoorzaak, acute long oedeem onderschrijven? Of is het een keuze uit meerdere oorzaken. Ik kom er niet goed uit. Kunt u me een beetje op weg helpen en me wat rust geven?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 3 februari 2023 4 37
29 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Jeetje wat een heftig verhaal....
Gecondoleerd en heel veel sterkte met het verlies van uw vriendin!

Weet u dat u op dit forum niet bij een (huis)arts bent?
Om verwarring te voorkomen.

Wat u beschrijft wat haar is overkomen,klinkt inderdaad als meerdere factoren,met het fatale longoedeem als gevolg.
De tumor zal de oorzaak geweest zijn van de andere dingen die u noemt die samen uiteindelijk tot haar overlijden hebben geleid,dus het acute longoedeem waaraan zij gestorven is.

Nogmaals sterkte!

Gemarkeer als spam
Geschreven door Suus
Beantwoord door 3 februari 2023 7 10
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

aansluitend op het vorige bericht:
Hartfalen zal het acuut longoedeem hebben veroorzaakt. De oorzaak van overlijden was dus acuut longoedeem. Maar dat is dan inderdaad voorafgegaan door nog andere factoren. Als het longoedeem niet was opgetreden, zou ze naar alle waarschijnlijkheid overleden zijn aan ernstig hartfalen. Maar ik zo helaas ook niet zeggen wat dan de oorzaak van het hartfalen precies was. Het zal een combinatie van een aantal factoren zijn.
Ik wens in ieder geval veel sterkte met het verlies

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 3 februari 2023 17 15
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB