Answer Question
Categorie:
0
0

Hoi,

Ik zat een gewoon te computeren, tot ineens m’n oog (met lens erin) heel erg pijn ging doen. Nou lens uit. Ik heb trouwen harde lenzen. En daarna was m’n oog geïrriteerd en een beetje rood. Nou na een half uurtje ging het wel weg. Alleen voelde m’n rechter oog zwaar en had ik echt een soort druk pijn. Ik keek, en zag niks. Maar het bleef pijn doen. Tot verbazing was m’n beeld heel wazig en traande mijn oog. Ik ging ook ineens dubbel achtig zien. Na enkele uren(!) werd het beeld steeds beter.

Ik schrok hiervan heel erg, en moest bijna janken.
Een dag later was het weer het zelfde verhaal, maar dan iets minder erg. Ik kreeg na ongeveer een uurtje nadat ik mijn lenzen had ingedaan, weer een waas. Nou naar het toilet gegaan om hem even te spoelen, en weer in m’n oog. Maar na ongeveer 8 uurtjes, deed ik m’n lenzen weer uit, omdat m’n oog weer pijn (een branderig achtig gevoel) had. En opmerkelijk is dat het zelfde oog is, en op het zelfde tijdstip gebeurt. Nou lens uitgedaan, en ik kreeg weer een waas en een lichte vorm van dubbelzienheid. Ook in vergelijking met m’n linker oog, zijn zwarte letters zwarter, dan als ik met m’n rechter oog kijk. Meer grijs achtig.

Ik draag wel een bril nadat ik m’n lenzen uitdoe, want ik heb een slechte sterkte (-8 ofso).

Heeft iemand hiermee ervaring en weet iemand wat dit is!
Alsjeblieft want ik kan er niet meer echt tegen!

Groeten van Rohan.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 21 september 2015 19 06
67 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Het kan een infectie zijn. Ga naar de huisarts en laat naar je oog kijken. Laat de lenzen wel even uit totdat je bij de dokter bent geweest.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 21 september 2015 21 14
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB