Answer Question
0
0

Hoi ik ben 15 jaar 170 en weeg 52,5 kilo ongeveer. Ik ben bezig met afvallen nu ongeveer 3 weken. Ik ben ongeveer 1,5 kilo kwijt denk ik. Alleen nu lijkt het stil te staan… iemand tips om toch weer gewicht te verliezen? Ik eet vrij normaal komt een voorbeeldje: ontbijt cracker met kipfilet, lunch broodje kipfilet met komkommer en kiwi, tussendoor een kiwi en dan avondeten niet teveel opscheppen

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 7 februari 2023 21 52
29 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Een vraagje: waarom wil je afvallen?
Want te zwaar ben je in elk geval niet

Gemarkeer als spam
Geschreven door Suus
Beantwoord door 7 februari 2023 22 06
Ik ben niet tevreden met hoe ik eruit zie en wil daarom gewicht verliezen.
( Anoniem at 7 februari 2023 23 22)
Het is niet verstandig om af te willen vallen als je al een laag gewicht hebt. Je daarmee schade aan je gezondheid toebrengen,zeker als je nog jong bent en in de groei. Daarbij loop je kans een eetstoornis te ontwikkelen als je structureel te weinig gaat eten om toch af te vallen. Ik zou je aan willen raden eens naar je huisarts te gaan en er met hem of haar over te praten. Dan kan je huisarts je misschien overtuigen dat er met jou gewicht bij jou lengte helemaal niks mis is.
( Suus at 8 februari 2023 8 54)
Nog even een kleine toevoeging.: Eigenlijk eet je nu al te weinig. Daardoor slaat je lichaam alles wat je eet op,ipv dat je afvalt. Daarmee geeft je lichaam zelf al aan geen reserves te hebben die er dus af kunnen. Blijf je zo door gaan met diëten, zul je spierweefsel gaan verbranden. Dat is de eerste stap van schade aan je lijf, de volgende is orgaanschade. En je lichaam gaat er zeker niet mooier uit zien als je je spieren verliest!
( Suus at 8 februari 2023 9 01)
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB