0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 3 april 2016 20 18
154 bekeken

Hallo,
Ik ben 18 jaar en weeg 122 kilo en ben een meisje. Ik schaam me hier vreselijk erg voor en wil ook heel erg graag afvallen. nou is dat helaas makkelijker gezegd als gedaan. Ik kan niet of amper sporten door een chronische ziekte waar ik veel last van heb. Hoe kan ik het beste afvallen? En raad je een dietiste aan? Ik wil zo graag en wil er ook alles voor doen om sowieso onder de 100 te komen!

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 3 april 2016 20 25
Privé antwoord

Wat je het beste zou kunnen doen is en naar een diëtiste gaan en naar een fysiotherapeut om te kijken welke oefeningen je wel zou kunnen doen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tatatorretje
Beantwoord door 4 april 2016 6 34
Privé antwoord
Dietiste kan verstandig zijn. Je hoeft je niet te schamen hoor. Belangrijk is naar de achterliggende emotionele problemen te kijken. Wat voeding betreft is het belangrijk om niet te weinig te eten omdat je lichaam dan op de spaarstand gaat. Beter is het om de vetverbranding aan te zetten. geraffineerde suiker vermijden en verder voldoende eiwit eten. Als je een grote zoetbehoefte hebt kan wat chroom gtf helpen en het helpt de bloedsuikerspiegel stabiel te houden, waardoor je minder vet opslaat. Ook zorgen voor de aanmaak van serotonine, door middel van de voeding, tryptofaanrijke voedingsmiddelen eten en verder wat supplementen als vitamine B en D en de juiste vetzuren. En zoek er eens wat over op op internet.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB