0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 17 april 2019 11 27
24 bekeken

Hallo,

Ik ben een vrouw van 25, 178cm lang en ik weeg op het moment 73,9kg. Dit laatste frustreert mij enorm, met name omdat ik erg veel vet rondom mijn buik en heupen heb. Dit is dan ook de enige plek waar ik aankom en ik weet niet hoe ik er weer af kom. Ik probeer momenteel mijn eetpatroon te veranderen, alleen vind ik dit erg lastig. Ik schaam mijzelf om hulp in mijn omgeving te vragen dus stel ik mijn vraag liever hier.

Hebben jullie tips voor mij hoe ik het beste mijn eetpatroon kan aanpassen? Ik wil geen tijdelijk dieet maar gewoon een compleet andere leefstijl, uiteraard komt ook sporten hierbij kijken. Maar ik wil starten met mijn eetpatroon, omdat ik weet dat dit (voor mij) de grootste uitdaging is.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 17 april 2019 13 03
Privé antwoord

Met een lengte van 178 en een gewicht van 73,9, zal het eetpatroon het kleinste probleem zijn. Vetopslag rond buik en heupen krijg je niet weg met een dieet. Het zal moeten verbranden met bewegen. Geen frisdrank, suikers minderen en geen vet eten nemen, niet snacken en snoepen zal ronduit voldoende zijn.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB