0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 10 december 2015 14 07
250 bekeken

Ik heb lang getwijfeld of ik mijn vraag zo online zou gaan zetten, maar door mijn huisarts heb ik het gevoel niet serieus genomen te worden. Zonder een al te lang en zielig verhaal te doen heb ik 2 vragen.
Hoor je lymfeklieren te voelen? Sinds een hele tijd voel ik mijn lymfeklieren in mijn nek heel erg goed. Ze zijn niet gigantisch, maar heb altijd geleerd dat je ze niet hoort te voelen.
En ik heb een vraag over de waarde van mijn leukocyten. De normaalwaarde zit tussen de 4,3-10 x 10 tot de macht 9 als ik het goed heb. Mijn waarde is 3,2, is dit een waarde om verder te laten onderzoeken?
Ik hoop dat iemand hier iets met mijn vraag kan.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 10 december 2015 14 58
Privé antwoord
Lymfeklieren kunnen voelbaar aanwezig zijn. Dat is verder geen probleem. Ze kunnen iets opgezet zijn door verschillende oorzaken. In de regel virusinfecties zoals de griep, verkoudheid naam ook door bijvoorbeeld gebitsproblemen… Aangezien je leukocyten vrij laag zijn, hoef je je over de lymfeklieren in ieder geval geen zorgen te maken. Je leukocyten zijn wel wat aan de lage kant. Hierdoor kun je gevoeliger zijn voor infecties. Hoe oud ben je? Gebruik je medicijnen? Heb je nog andere klachten?
Ik ben 33, ik gebruik al ruim 10 jaar dezelfde medicatie dus daar ligt het niet aan. Wel heb ik de laatste paar maanden veel buikkrampen, erg moe, algehele malaise en af en toe bloed bij mijn ontlasting. Ik krijg as maandag een videocapsule onderzoek voor de ziekte van crohn.
(unknown at 10 december 2015 16 15)
Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 10 december 2015 17 32
Privé antwoord
Dan maar eens even het onderzoek afwachten…..

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB