Answer Question
0
0

Hallo, ben een jongen van 18 jaar.
Heb nu zo’n 4 maanden een relatie, en dit zijn echt de beste 4 maanden die ik heb gehad. (Nu kan je zeggen : “Dat is logisch als je je verliefd voelt..” bla bla. Maar het is echt zo, zij heeft mij zoveel laten zien en zoveel bij geleerd. Ik zag mezelf nooit als een goed persoon, ik deed altijd wel wat fout. Alleen zij heeft mij echt laten zien hoe ik echt ben, en hoe ik echt in elkaar zit. Nu hebben wij zo’n 3x ruzie gehad, en telkens werd ik erg agressief tegenover haar terwijl dit mijn bedoeling niet is en het ook helemaal niet expres doe. Haar gevoelens worden minder en minder, en ik heb haar beloofd om aan mezelf te gaan werken. En dus vandaar deze vraag ook. Waarom word ik zo agressief tegen iemand waar ik me zo goed bij voel?

Als ik agressief ben heb ik mezelf echt niet onder controle, en zij wordt dan ook bang voor mij.. Wat ik haar totaal niet kwalijk neem. In dat opzicht heb ik een kort lontje, en dat heeft mijn vader ook.. Vroeger veel ruzie gehad en heb eigenlijk niks anders meegekregen (opgegroeid zonder moeder). Dus ik denk zelf dat de oorzaak daar ligt. Maar ik hoop dat er hier iemand is die misschien weet wat ik zou kunnen doen, en om mezelf een beter persoon te maken en of dit ook een geldige oorzaak kan zijn..

Alvast bedankt voor alle hulp 🙂

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 14 juni 2018 11 13
47 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik kan je eigenlijk een advies geven: Ga naar de huisarts en vraag om een verwijzing voor een psycholoog. Met een psycholoog kun je de oorzaak boven water krijgen en kan er gericht iets aan gedaan worden

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 14 juni 2018 13 30
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB