Al enige tijd een soort van ‘aanvallen’.

Reageren
0
0

Dag,

Sinds 11 juli ervaar ik aanvallen waarbij ik, wanneer het zich voorkomt, erg onwel en onbegrijpelijk voel. Deze ‘aanvallen’, tussen aanhalingstekens, komen te pas en te onpas op de meest willekeurige momenten of tijden. Op het werk, in de auto, thuis, in de winkel, noemt u ze maar op. Inmiddels zijn ze haast dagelijks en vaak ook twee maal op een dag.

Deze ‘aanvallen’ zijn erg lastig te omschrijven, ik begrijp niet waardoor ze veroorzaakt worden of wat het überhaupt is. Ik zal u proberen mijn beste omschrijving te geven.

Op het moment dat er zich een ‘aanval’ voordoet, zogezegd het begin, voel ik een opvlieger, ik krijg het warmer, mijn beeld wordt waziger en ik word misselijk. Twee maal heb ik er van moeten overgeven. Deze symptomen zijn gepaard aan hoofdpijn, die zich de dag aan houdt, en het meest frappante, een verwarde gedachtegang.
Deze verwarde gedachtegang is in mijn belevenis de grootste etter in de hele ‘aanval’.

De verwarde gedachtegang bestaat uit; een afwezig, onwel gevoel en een andere belevingsgevoel maar wel besef van realiteit.

Stel wij zijn in gesprek en ik krijg de ‘aanval’, dan besef ik heel goed dat wij in gesprek zijn of elkaar aankijken, het wordt alleen verward? onbekend? ongekend? in mijn belevingswereld zonder dat ik de grip op de realiteit verlies.

Nu snap ik heel erg goed dat jullie dit niet begrijpen, maar daar zit het ‘m; Ik begrijp het zelf niet. Ik kan het niet goed omschrijven, maar ik vind dat dit bericht toch wel een zeer goede omschrijving is. Het gevoel kan ik me goed niet herinneren/voor de geest halen en dus niet fatsoenlijk beschrijven en omschrijven.

Ik ben doorgestuurd naar een internist twee weken geleden, daarvan wacht ik nog op de uitslag, aankomende vrijdag weet ik meer. Graag hoop ik hier mensen met de zelfde problemen te ontdekken of iemand die mijn in andere richtingen kan sturen. Ik ben letterlijk radeloos, ik snap geen snars van wat er met mij gebeurd elke keer.

Anoniem – Sneaky, man/25 jaar.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Sneaky
Gevraagd op 19 augustus 2019 18 14
164 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hier een eerder bericht van mij.

Ik weet niet of ik hier aan het juiste adres ben, maar ik heb het idee dat er iets mis is met mijn gezondheid.
Ik ben al redelijk lang erg moe na het werk, zo moe dat ik in bed moet gaan slapen na het werk. Wetende dat dit niet oké is. Ik ben om 2 uur 's middags klaar.

Afgelopen vrijdag ben ik om 12 uur 's middags lunch gaan halen voor enkele collega's. Ik stapte de auto uit en krijg in eens een raar en ongewoon gevoel.
Verder dacht ik er niets van en ben gewoon weer terug naar het werk gegaan. Nu kreeg ik vanochtend weer het zelfde gevoel. Een soort dejavu gevoel was het.
Vreemd dacht ik, maar verder niet meer aan gedacht. Net ben ik bij mijn ouders thuis geweest om de katten te verzorgen, ze zijn op vakantie. Daar was een vriendin van mijn zus.
Ze praatte tegen mij en ik was even van de wereld en kreeg het zelfde rare "dejavu" gevoel als de bovenstaande twee keren. Vreemd vond ik dit en ik vertelde dit aan haar.
Nu was ik onderweg naar huis en kreeg ik het zelfde gevoel alleen tien malen erger, ik werd misselijk en heel erg duizelig. Alles zoomde in en uit, uiteindelijk ben ik thuis en heb ik hoofdpijn en voel me dizzy.
Ik kan me niet herinneren wat ik die drie "dejavu" keren voelde maar het voelde heel naar en raar. Ik zou zeggen, gedesoriënteerd.

Het is afgelopen vrijdag begonnen en inmiddels dus drie keer voor gekomen. Nu net in de auto naar huis vanuit mijn ouders was het vreemdste.
Het vage is dat ik na deze incidenten het gevoel niet kan uitleggen of verwoorden.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Sneaky
Beantwoord door 19 augustus 2019 18 40
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Wat zijn er tot nu toe voor onderzoeken gedaan?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 19 augustus 2019 20 56
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Dit heb ik ook sinds enkele maanden. Ik heb het af en toe. Vooral bij vermoeidheid, of na dagen slecht slapen. Het begint bij mij vaak al als ik opsta want dan heb ik al heel raar en veel gedroomd de hele nacht voor mijn gevoel en dat rare gevoel blijft de hele dag hangen. En dan heb ik op zo’n dag dan ook meerdere van die aanvallen. Een beeld of situatie uit mijn droom of iets kom naar boven maar niet helemaal en gaat dus heel snel weg waardoor ik eigenlijk geforceerd wil doordenken wat het nou is, maar het vervaagd te snel weg, waardoor ik een beduusd gevoel over houd, van wat dit nou’ een soort visioen gevoel ofso. Ik word misselijk beetje dizzy en krijg het warm. Het duurt maar een paar seconden denk max 20 seconden maar voelt wel heel naar. Dus ik begrijp hoe gefrustreerd je bent.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 21 april 2024 18 11
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]