0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door RichardG1988
Gevraagd op 4 december 2018 23 28
216 bekeken

Ik ben een man van 30 en tot voor kort wist ik eigenlijk niet beter dan dat het normaal is om altijd wel enige vorm van directe stimulatie (masturbatie zeg maar) in meer of mindere mate nodig te hebben om een erectie te krijgen. Op deze manier kan ik vrij snel een erectie krijgen. Heb tot nu toe 3 sexuele partners gehad, en met name de laatste 2 waar ik voor enige tijd een relatie mee heb gehad vonden het toch wel apart dat ik niet gewoon zonder aanraking een erectie kon krijgen (want dit was bij hun vorige bedpartners wel het geval zeiden ze). En toen begon ik toch een beetje aan mezelf te twijfelen, ben ook al naar de huisarts geweest en die vroeg 2 dingen: krijg je een erectie tijdens masturbatie ?Antwoord is dus ja. En heb je ochtend-erecties? Nee bijna nooit maar merk wel regelmatig nachtelijke erecties op. Volgens de dokter is het psychisch, omdat de “hardware” dus gewoon intact is.
Toch zit het me niet lekker, want als het psychisch zou zijn waarom voel ik me dan wel opgewonden maar vertaald het zich niet uit zichzelf in een erectie, ook niet een beetje ofzo ?
En ik lees op het internet dat vooral oudere mannen meer directe stimulatie vd penis nodig hebben om tot een erectie te komen, maar zoals gezegd ik heb dit dus altijd nodig gehad (vanaf m’n puberteit) dus het leeftijdsargument gaat voor mij niet op. Bovendien krijg ik wel nachtelijke erecties, dus m’n lichaam is wel in staat om een erectie te krijgen zonder directe aanraking van m’n penis, maar blijkbaar alleen wanneer ik slaap.
Weet u hier misschien meer over te zeggen? Ben verder gezond, fiets veel en wandel regelmatig, in het weekend drink ik wel es een aantal glazen alcohol maar zeker niet elk weekend.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 5 december 2018 10 53
Privé antwoord

de dokter heeft wel gelijk. Er is geen sprake van een erectiestoornis

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 6 december 2018 0 15
Privé antwoord
Maar het is toch ook niet zoals het zou moeten zijn ?
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 6 december 2018 10 27
Privé antwoord

Ik zie niet meteen een probleem. Als je niet voldoende opgewonden raakt, komt er geen spontane erectie… Een andere mogelijkheid zou een overspannen bekkenbodem kunnen zijn. Maar dat zou je door een bekkenbodemfysiotherapeut kunnen laten controleren.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 6 december 2018 16 55
Privé antwoord
Dat is nou juist het vreemde, ik wordt wel opgewonden maar een erectie moet ik alsnog handmatig tot stand brengen. En zoals gezegd tot voor kort wist ik niet beter. Heb geen probleem met m’n bekkenbodem voor zover ik weet.
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 6 december 2018 22 12
Privé antwoord

Een probleem met je bekkenbodem heb je zelf vaak niet in de gaten. Dat is eigenlijk het enige dat ik zo kan bedenken, buiten een psychisch probleempje…

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 7 december 2018 11 33
Privé antwoord
Stel dat het vanwege een probleem met m’n bekkenbodem zou zijn, waarom lukt het dan wel om erectie via masturbatie en nachtelijke erecties te krijgen vraag ik me af.
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 9 december 2018 0 37
Privé antwoord

Omdat je spieren tijdens slapen/rusten meer ontspannen zijn. Masturbatie geeft gewoon extra stimulatie aan je penis

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 11 december 2018 18 00
Privé antwoord
Misschien klopt het inderdaad wel van die bekkenbodem,ik heb vaak ook moeite met goed uitplassen en darmklachten en dat kan ook met bekkenbodemklachten te maken hebben heb ik gelezen. Ik ga het es uitzoeken,bedankt in ieder geval.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB