allergie

Reageren
Categorie:
0
0

ik heb al meer dan 4 maanden huiduitslag over mijn hele lichaam, overal rood/bruine/paarse vlekjes, de dermatoloog heeft een biopsie gedaan en de conclusie was dat ik allergisch zou zijn voor simvastatine (wat ik al jaren gebruik en nooit bijwerkingen van heb gehad.) ik moest 6 weken stoppen met de medicatie met als gevolg dat de waarde van het cholesterol weer behoorlijk omhoog is gegaan en de huiduitslag totaal niet verminderde, ik kreeg i.p.v. simvastatine nu rosuvastatine, ook dat helpt niet, uitslag wordt alleen maar erger, ik kan pas 31 aug. weer naar de dermatoloog terug, maar ik ben er niets gerust op, huisarts doet ook weinig en zegt maar te wachten tot de dermatoloog tijd heeft. Vooral mijn armen, dijbenen en rug zitten onder de vlekken, ik heb geen jeuk of pijn dus laten ze mij maar doorlopen tot 31 aug.
is het normaal dat die uitslag zo lang kan duren eer het overgaat, ALS het uberhaupt overgaat ik zelf heb het idee dat het totaal niets met die medicatie heeft te maken.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 16 juni 2022 11 25
58 bekeken
0
vraag wordt niet beantwoord (???)
(Anoniem at 16 juni 2022 18 41)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Er is helaas niet altijd iemand 24/7 aanwezig om vragen te beantwoorden. Soms kan het even duren.

Dat de huisarts niets doet komt omdat je onder behandeling bent bij de specialist.
Het is moeilijk te zeggen of het van de medicijnen komt. Ik zou in ieder geval proberen om eerder een afspraak te krijgen bij de dermatoloog of een verwijzing voor een second opinion vragen voor een andere dermatoloog

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 16 juni 2022 18 57
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]