Answer Question
0
0

Ik heb last van chronische diarree en ben daardoor zelden echt schoon van binnen, zelfs al zit er niks voel ik altijd het risico dat er toch iets kan komen. Aanpassing in voeding lost dit helaas niet op en zelfs al komt water bij een darmspoeling er schoon uit, een paar minuten later kan het toch alweer vies zijn.

Voor het ontvangen van anale seks is dit een groot probleem, maar ik kan en wil niet simpelweg niet ontvangen. Ook een dag niks eten zodat er niks kan zitten is niet een oplossing die ik graag toepas.

Ik lees vaak dat anale seks bij diarree niet slim is, maar aangezien ik 99% van de tijd diarree heb kan ik er niet omheen. Zijn er tips waarmee mijzelf schoon kan krijgen? Het liefst tips die ook relatief kort voor de daad nog werken, ver van te voren voorbereiden is niet altijd een optie.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 8 april 2022 14 12
444 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Anale seks met diarree is eigenlijk niet goed. Je darm is al overprikkeld. Anale seks en spoelingen zullen de diarree alleen maar erger maken. Je zou moeten kijken om wat aan de diarree te doen. Ben je daarvoor al bij de dokter geweest?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 8 april 2022 15 08
Bedankt voor het antwoord, maar ik ben dus juist op zoek naar oplossingen hoe ik er toch mee om kan gaan. Zoals ik al aangeef ben ik op de hoogte dat mensen normaal aanraden om geen anale seks te hebben bij diarree. Zoals ik ook aangeef is het in mijn geval chronisch, ja ik ben hiervoor bij specialisten geweest en helaas is de conclusie dat ik er weinig aan ga kunnen doen. Ik kan alleen niet leven zonder te ontvangen, ik geniet daarvan en het is ook belangrijk voor een eventuele partner. Daarom vraag ik dus om tips om mijzelf toch schoon te krijgen en ben ik niet op zoek naar oplossingen voor mijn diarree.
( Anoniem at 10 april 2022 18 31)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik kan er zo helaas geen oplossing voor bedenken

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 11 april 2022 17 55
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB