Answer Question
0
0

Ik ben een vrouw van 24 jaar en ik denk/pieker elke dag aan de dood.Ik ben doodsbang om te sterven aan kanker, ongeluk. Noem maar op. Of bij de gedachte dat ik mij geliefde moet achterlaten. De angst overheerst nu toch al 8-tal maanden mijn leven. Iedere dag als ik daaraan denk dan krijg ik steken in mijn borst, slapeloze nachten,angstzweet. Ook bij ieder pijntje zoals bv hoofdpijn denk ik gelijk dat ik een hersentumor heb. Soms ben ik er zelf van overtuigd dat ik een hersentumor heb.

Wat willen die gedachten mij duidelijk maken? Dat ik effectief kanker heb of dat er iets ernstig aan de hand is? Ik heb elke dag stress en ben ook elke dag overdreven angstig als ik hieraan denk.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 9 oktober 2019 3 04
71 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Mijn eerste ingeving is dat u last heeft van Psychologische klachten. Zo te zien beheerst het uw leven enorm. Ik raad u aan dit te bespreken met de huisarts zodat deze u mogelijk kan doorverwijzen naar een psycholoog. Als u geen andere lichamelijke klachten heeft denk ik niet dat u zich zorgen over een tumor of de dood hoeft te maken. Dit zit waarschijnlijk in uw hoofd. Ik herken deze angst gedeelte, en heb er ook een beetje last van. De lichamelijke klachten die u beschrijft klinkt als een paniekreactie. Ik hoop dat dit u een beetje kan helpen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Mar
Beantwoord door 9 oktober 2019 9 25
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB