Answer Question
0
0

Ik (vrouw) heb onveilige seks gehad met een man op vakantie. We hebben geen condoom gebruikt maar hij is (hoogstwaarschijnlijk) niet in mij klaar gekomen. Dat is nu 7 weken geleden. Deze man ken ik verder niet dus weet niet wat zijn verleden is. Het was op vakantie.

Na 10 dagen heb ik anoniem via onedayclinic chlamydia en gonorroe laten testen. Gelukkig negatief. Na 6 weken HIV, Hepatitis b en c en Syfilis. Ook allemaal negatief.

Alleen merk ik dat ik op de HIV uitslag niet helemaal durf te vertrouwen. Na 6 weken lees ik dat de 4e generatie combotest voor 99% betrouwbaar is. Alleen was het een halve dag eerder dan 6 weken toen ik testte.

Ik weet dat de kans klein is. De man is voor zover ik weet heteroseksueel, hij is hoogstwaarschijnlijk niet in mij klaargekomen, ik heb geen klachten gekregen die bij conversiegriep passen binnen 2-6 weken en is heb na (bijna) 6 weken negatief getest.

En toch kan ik het niet loslaten. Ik heb al 7 weken veel stress, last van m’n nek en schouders en nu ook al een week aften. Waarschijnlijk door stress.

Kan iemand me geruststellen dat de kans echt heel klein is dat ik HIV heb?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 26 oktober 2021 14 36
56 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Een halve dag eerder zal echt geen verschil maken hoor

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 27 oktober 2021 17 01
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB