Antibiotica te kort slikken

Reageren
Categorie:
0
0

Hi, ik heb bacteriële vaginosis en heb hiervoor metronidazol gekregen. Nu heb ik de kuur nog maar 5 dagen geslikt, maar ik wil over 2 dagen alcohol drinken ivm een bruiloft van mijn zus. Stom, maar ik wist niet dat dit niet samen kon. Wat kan ik het beste doen, door gaan met de kuur na die zondag of hopen op het beste met die 5 dagen? Ik ben bang voor resistentie..

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 1 juni 2024 2 52
46 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Mijn klachten waren trouwens gelijk na dag 1 weg

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 1 juni 2024 3 01
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik denk dat je zelf het antwoord wel weet:
Doorgaan met de kuur ( dus de kuur zonder onderbreking afmaken!) en geen alcohol drinken.

Gr Suus

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 1 juni 2024 9 05
0
Dat zou inderdaad de politiek correcte oplossing zijn, maar ik plaats de vraag omdat ik wil weten wat het beste andere oplossing is: of de kuur moet onderbreken of stoppen, of drinken op antibiotica. Het is een van de belangrijkste gelegenheden ooit en wil gewoon een proost mee kunnen doen. Dus ik hoop dat een arts me hier info kan geven.
(Anoniem at 1 juni 2024 15 26)
0
Voor informatie van een arts zul je ergens anders je vraag moeten stellen, de huisartsenpost bijvoorbeeld. Want aan dit forum zijn geen artsen verbonden. Staat ook in de algemene voorwaarden trouwens. Gr Suus
(Anoniem at 1 juni 2024 18 38)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Het is zaterdag dus de huisarts is gesloten en soms zijn er wel degelijk artsen die mee lezen antwoord geven op het forum, dus de algemene voorwaarden zijn hier irrelevant.
Ik wilde simpelweg antwoord op wat buiten “niet drinken” de beste mogelijkheid is. Ondertussen heb ik antwoord op mijn vraag dus deze topic kan afgesloten worden.

Gr Barbara

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 1 juni 2024 21 47
0
Er zijn geen artsen hier op het forum, echt niet. En je kunt de huisartsenpost 24/7 bellen als je echt dringend een antwoord zou willen op je vraag.
(Anoniem at 1 juni 2024 21 50)
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]