Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 13 september 2015 23 11
392 bekeken

Ik ben vandaag flauwgevallen in de douche. Daarbij liet ik alles lopen, dus ook mijn ontlasting. Omdat je darmen dan helemaal geleegd worden was het denk ik aanzienlijk meer ontlasting dan bij een toiletbezoek. Maar ik on het niet zien, want was buiten bewustzijn. Ook was het naar mijn mening diarree. Zo voelde het namelijk. Mijn vriend zegt dat het geen diarree was.. Mijn pil zat er 15 uur in (ik weet dat dat normaal lang genoeg is), maar ik zit wel in mijn eerste week en het was aanzienlijk meer ontlasting dan normaal. Gisteren nog onbeschermde seks gehad. Wat moet ik doen, of ben ik nog gewoon veilig? Alvast bedankt.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 13 september 2015 23 53
Privé antwoord

Je hoeft niets te doen.4 uur na inname is de pil volledig opgenomen.
Ben je wel naar de dokter geweest nadat je bent flauwgevallen? Het is namelijk niet zo vanzelfsprekend dat je ontlasting en urine loost als je flauwvalt.

Gemarkeer als spam
Geschreven door m
Beantwoord door 14 september 2015 0 12
Privé antwoord
Ik ben niet naar de dokter geweest. Mijn moeder zei namelijk dat het normaal was, omdat je dan al je spieren ontspant.. Maar de kans dat er echt iets aan de hand is is dus best groot? Het is de eerste keer dat ik flauw gevallen ben.
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 14 september 2015 9 48
Privé antwoord

Ik denk dat je toch naar de huisarts moet gaan. Het hoeft niet meteen iets ernstigs te zijn, maar vind wel dat er wat dingen onderzocht moeten worden. Flauwvallen heeft altijd een reden. En het is niet vanzelfsprekend dat dan ook gelijk alle spieren ontspannen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door m
Beantwoord door 14 september 2015 9 51
Privé antwoord
Ik heb sneeen aan de binnenkant van mijn schaamlippen, denk door de scherpe nagels van mijn vriend. Ik was me aan het wassen en daar kwam water tegenaan, het deed zo’n zeer dat ik flauwviel, dat is dus de reden.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB