Answer Question
Categorie:
0
0

hallo, ik ben onlangs naar Nederland verhuisd vanuit Israël en ik moet mijn recept voor de anticonceptiepil verlengen, ik heb een hormonale onbalans en de pil helpt me met die onbalans. Maar zoals ik het begrijp, moet ik eerst naar een huisarts voordat ik naar een gynaecoloog kan/mag? Wat erg onhandig is omdat alle huisartsen blijkbaar vol zijn en niet nieuwe patiënten accepteren, is het waar dat ik eerst een huisarts moet zoeken? Kan ik niet gewoon naar de gynaecoloog?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 4 februari 2023 16 45
32 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hier heb je inderdaad een verwijzing van de huisarts voor nodig. Maar waarschijnlijk kun je ook telefonisch overleggen met je huisarts voor het verlengen van de pil

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 4 februari 2023 17 36
Alle huisartsen zijn vol in mijn omgeving, ik sta op dit moment nog niet ingeschreven bij eentje.
( Anoniem at 5 februari 2023 11 10)
Dan zou ik voor nu een apotheekhoudende huisarts bellen en telefonisch vragen om een recept. En ondertussen proberen je ergens in te schrijven. Op dit forum ben je niet bij een huisarts, dus om je probleem op dit moment op te lossen, zul je toch zelf bij een huisarts aan moeten kloppen. Ik zou in jou geval praktijken af gaan bellen om me ergens in te laten schrijven. En van mijn vorige huisarts het recept van de pil die je gebruikt vragen,zodat je daarmee naar een apotheek kunt gaan om in ieder geval een herhaal recept te kunnen halen.
( Suus at 5 februari 2023 12 18)
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB