0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 24 maart 2015 17 20
204 bekeken

Hallo,

Onlangs heb ik bloedonderzoek laten doen naar antistoffen voor HSV1 en HSV2. Mijn partner is besmet met HSV2 en heeft met enige regelmaat last van (genitale) aanvallen, blaasjes. Ik heb zelf nog nooit klachten gehad maar begreep dat het wel kan zijn dat ik toch drager ben van het virus.
Nu blijkt uit het onderzoek dat ik antistoffen heb voor HSV1 en HSV2. Zoals ik al zei, nog nooit klachten gehad. Wat betekent dit in de praktijk precies? In ieder geval dat ik eerder in aanraking ben gekomen met beide virussen. De dokter vertelde mij dat dat ook door waterpokken kan gebeuren in je jeugd. Maar betekent de aanwezigheid van deze antistoffen nu dat dus drager ben van beide virussen en dus (potentieel) besmettelijk? En betekent de afwezigheid van symptomen dat ik ook nooit een aanval zal krijgen of ligt het genuanceerder? Overigens ben ik nu 31. Alvast bedankt voor jullie hulp!
Read more at https://www.dokter.nl/forum/soa/herpes-genitalis/369181-antistoffen-hsv1-hsv2/#CTymuGygxbwVqq44.99

I personly think that hair cant grow fast or slow..my hair is corluoed,and I straighten it quite a lot..but I found something to make it look really nice and shiny..TRESemme has a HEAT PROTECTION spray that you spray on wet hair before drying and straightening..its really good and also smells nice..if you want really really soft hair,just leave your conditioner in for a few hours or even over night instead of just 2 minutes..that really works..
(hR6LvxqLl at 10 juli 2015 11 51)
Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 25 maart 2015 15 03
Privé antwoord
De waterpokken worden veroorzaakt door het Varicellazostervirus. Dat is 1 van de acht herpesvirussen. HHV3 om precies te te zijn. Dat is een ander type dan HSV1 en 2. Iedereen heeft in principe antistoffen tegen herpes. Het is immers een onderdeel van het inentingsprogramma van het Rijksvaccinatieprogramma. Dat betekend niet per definitie dat je dan ook besmettelijk bent . Als je antistoffen hebt van het type1 en 2 komt dat dus niet door de waterpokken. Het hebben van antistoffen betekend niet automatisch dat je dan geen uitbraak zou kunnen krijgen. Als je nooit een uitbraak hebt gehad is de kans dat je iemand zou besmetten heel erg klein.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB