Answer Question
Categorie:
0
0

Misschien een vraag die normaliter niet vaak aan bod komt, maar ik zou graag professioneel inzicht willen over de kwestie.
Al van kinds af aan droom ik van het hebben van een baard. Nu ben ik 22 en het lijkt erop dat het alleen op kin, snor en klein gedeelte van mn kaak groeit. Nu zou ik heel graag dit uit willen breiden en ik heb meerdere stukken gelezen op internet over hoe dit kan.

Veel wordt gezegd dat het handig is om je gezicht goed schoon te houden, masseren, genoeg eiwitten en slaap, weinig stress maar ik voldoe aan de eisen, alleen ik heb het gevoel dat er niets verandert (al jaren is het nagenoeg hetzelfde).

Ook stonden er dingen over rogaine (minoxidil) en dat dat weleens gebruikt wordt in deze situatie. Is dit betrouwbaar, kan het een oplossing zijn en zitten er andere gevolgen aan vast?

Hartelijk dank voor het lezen.

Mvg, F

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 15 november 2015 14 50
299 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Het is best mogelijk dat je baardgroei nog op gang komt als je ouder wordt.
Voor het overige geldt, dat we niet allemaal alles kunnen hebben wat we willen. Niet iedere man heeft een weelderige baardgroei.
Ik zou je vooral willen aanraden om daar geen middelen voor te gebruiken. Het werkt allemaal niet en is dus weggegooid geld.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 15 november 2015 15 12
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB