0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 23 juli 2017 23 40
130 bekeken

Ik heb een jaar geleden een ontsteking gehad in mijn bijbal. Nu heb ik daar weer een zeurende pijn die ook een beetje doortrekt naar mijn lies. Over het algemeen is de pijn veel minder erg als de vorige keer ( toen ben ik direct naar de huisartsenpost gegaan). Nu heb ik een dag gerust en is de pijn al bijna weg, maar heb ik wel nog een beetje last van koorts. Zal dit vanzelf helemaal genezen of is het alsnog nodig om naar de huisarts te gaan om een antibiotica te krijgen.
Ik ga er maar even vanuit dat dit een lichtere vorm is van dezelfde ontsteking, vooral omdat het wel gezwollen is maar veel minder dan het vorig jaar.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 23 juli 2017 23 42
Privé antwoord

Ik zou er toch maar even mee naar de huisarts gaan.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Thomas21
Beantwoord door 23 juli 2017 23 53
Privé antwoord
Ik zag in een eerder antwoord van je namelijk dat een bijbal ontsteking wel vanzelf over kan gaan. En in principe is de pijn al weg, alleen is de koorts er nog een beetje. Ik ben op vakantie in Frankrijk, dus daarom vraag ik het even omdat het vervelender is om hier naar een arts te gaan, dan thuis.
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 24 juli 2017 0 13
Privé antwoord

Een bijbalontsteking kan vanzelf over gaan.Maar omdat er eerder ook al last van hebt gehad, en ook koorts hebt, zou het beter zijn om naar de huisarts te gaan. Maar ik snap dat het wat lastig is op vakantie. Ik weet niet hoelang je nog op vakantie bent. Je kunt nog even afwachten. Maar als de koorts blijft aanhouden, zou ik er toch over nadenken om naar een dokter te gaan

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB