0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Casper
Gevraagd op 12 maart 2020 9 17
41 bekeken

Hallo. Ik heb 1,5 jaar geleden tijdens het werk een beroerte gehad. Alle symptomen aanwezig (het was de tweede keer zelfs, de eerste was een aantal jaren daarvoor). Ambulance na 2,5 uur ofzo gekomen terwijl ik de hele tijd op de grond lag en dacht te sterven. Na de 2,5 uur voelde ik me ietsjes beter (heb redbull gedronken en snoepjes “gegeten”). Toen de ambulance was aangekomen hebben ze alleen suiker in mijn bloed, bloeddruk gemeten en naar buiten gestuurd – ze zeiden dat ik zat te hiperventileren. Ben toen naar huis gebracht en een week daar gebleven (kon nauwelijks lopen enzo). Sinds toen voel ik me de hele tijd moe en heb nergens zin in. Is het mogelijk om het nog terug te draaien?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Casper
Beantwoord door 12 maart 2020 9 19
Privé antwoord

Krijg ook regelmatig tintelingen door mijn hoofd (linkerzijde) en in mijn handen/benen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 12 maart 2020 17 40
Privé antwoord

Je hebt beslist geen beroerte gehad maar een hypo. Je bloedsuikerspiegel was dus veel te laag. Een beroerte los je njet op met Red Bull en snoepjes. En de mensen van de ambulance zouden je zonder enige twijfel mee hebben genomen en naar het ziekenhuis gebracht als er ook maar enig verdacht op een beroerte geweest zou zijn. Ga naar de huisarts voor controle van je bloedsuikerspiegel

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 12 maart 2020 20 58
Privé antwoord

Mijn gezicht was aan een zijde blijven hangen, kon nauwelijks bewegen of praten, een hand was raar gekrompen en verlamd en vingers helemaal gedraaid. Kreeg ook enorme hoofdpijn en tintelingen in hele lichaam. Ben een tijdje later naar de huisarts geweest - suiker, vitaminen gewoon goed.
Bedankt voor het antwoord.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 12 maart 2020 21 04
Privé antwoord

Maar een beroerte zal het niet zijn geweest. Je zou anders met die klachten nu nog steeds verlammingen en klachten moeten hebben. Je bloedsuikerspiegel kan toch op dat moment te laag zijn geweest. Je knapt anders namelijk niet op van Redbull en snoepjes.
Een andere mogelijkheid zou een Pseudo epileptische aanval geweest kunnen zijn. Die wordt vaker getriggert door stress/spanningen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB