0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 7 juli 2017 10 05
65 bekeken

Ik ben een Nederlandse jongen van 19 maar heb altijd een erg gevoelige eikel gehad. Nu ben ik recent sexueel actief geworden en kan ik er ook niet erg van genieten doordat mijn eikel zo gevoelig is dat het ongeveer pijn doet. Ik was alles wel gewoon goed en heb dit al een tijdje en niks heeft tot nu toe geholpen. Nu las ik dat dit een reden voor een besnijdenis zou kinnen zijn. Kan iemand mij hiermee verder helpen? Klopt dat? Zou dat een verstandige keuze zijn? Ik sta er in ieder geval wel voor open.
Bedankt!

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 7 juli 2017 10 29
Privé antwoord

Door een besnijdenis, zal je eikel in ieder geval minder gevoelig worden.Ga dus naar de huisarts en laat je verwijzen naar de uroloog.

Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 27 juli 2017 19 53
Privé antwoord
Hallo Ik ben vier jaar terug besneden heb dit laten doen omdat ik dit mooier vind staan heb mijn voorhuid tot 1 cm achter de eikel laten verwijderen inclusief het toompje. Wat er veranderd is is dat mijn eikel minder gevoelig is geworden dit is totaal geen probleem. Het duurt nu iets langer voor ik klaar kom maar het voelt intenser. Verder maak ik geen smegma meer aan waar door ik mijn penis frisser vind ondanks dat ik hem voor mijn besnijdenis goed schoon hield. Mvg BF

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB