Answer Question
Categorie:
0
0

Ik heb sinds gistermiddag een vreselijk nare buikpijn. Zo erg zelfs dat ik (en ik hou heel veel van hem) ruzie heb gemaakt met mijn vriend en er vandoor ben gegaan.

Ik ben ongesteld, erg slecht, was vorige maand weer veel aan het bloedde, dus hoopte deze maand ook weer, maar helaas.

Probeerde net de heilige truc, klaarkomen. Vibrator meegenomen onder de douche (niet eens in de stemming) en op hoop van zegen. Werkte totaal niet…

Toen ik weer rechtop stond begon de pijn weer. Het zit in het midden van mijn buik aan de linkerkant (vooral). Soms ook bovenin, net onder mijn maag waardoor het ook oogt dat overgeven als opluchting kan werken. Geprobeerd (heel slecht, vinger erin) en werkte ook niet. Heb het nu alleen maar zuur.

Poepen lukt niet, maar als ik op de pijnlijke punten druk als het opzet lijkt het van wel. Ik voel zelfs druk vanonder, maar zodra ik ga zitten gebeurd er niets meer. Mijn gehele buik is wel van streek. Kan hem ook niet meer inhouden. Moet wat vaker scheten laten, maar dat is al sinds zaterdag.

Vaag kan ik mij een soort gelijke ervaring herinneren. Toen had ik wat verkeerds gegeten en de volgende dag op school alles onder gespuugd haha.. maar toen wist ik ook wat er fout gegeten was. Nu zou ik het bijgod niet weten.

Zaterdag: 3-5 broodjes. Donker zonnepit met gebraden gehakt. & een blikje knakworstjes. Dit was eigenlijk het enige omdat ik vroeg moest werken en laat thuis was

Zondag: 3 boterhammen (hetzelfde als hierboven), 2 witte broodjes, een (iets te volle) kom ontbijtgranen en een Mexicaanse diepvriespizza van het AH merk

Drink overal heel slecht frisdrank bij, maar daar reageer ik al 24 jaar niet op, dus dat is geen oorzaak.

Heb ik toch iets verkeerds gegeten? Is het stress (had afgelopen zaterdag mijn eerste werkdag en heb het niet zo op werken)/hou wel heel veel van hem, maar mijn vriend kwam de laatste dagen (ineens) echt mijn neus uit of moet ik het een dag of twee in de gate houden en meteen de huisarts bellen (zit er wat fout)?

Al met al, ik voel mij erg slecht door de buikpijn en wil niets googlen (te hard van stapel lopen)

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 14 februari 2022 2 49
49 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hoi,

Als je erg veel pijn hebt,kun je beter even de huisarts bellen.
Die kan dan beoordelen of het nodig is dat je even langs komt voor onderzoek.
Je eet erg ongezond en drinkt weinig,waar je sowieso al buikklachten van zou kunnen krijgen,maar of daar iets tussen zat wat misschien niet helemaal goed was,kan niemand je zo achteraf vertellen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Suzan
Beantwoord door 14 februari 2022 8 48
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB