Answer Question
Categorie:
0
0

Goedenavond,

Maand geleden heb ik ineens pijn gekregen in mijn buik. Na 3 dagen huisarts gebeld. Die gaf aan dat het een blindedarm ontsteking was ik moest naar de spoed. Kwam op de spoed bloed afgenomen en mijn waardes waren hoog. Echo gemaakt alleen konden ze de blindedarm niet vinden. Toen kon ik weer naar huis toe. Dag later nog meer pijn en weer terug naar de spoed. Weer bloed afgenomen echo gemaakt en toen vonden ze hem wel. Hij was ontstoken. Instructie gekregen hoe dat verder verloopt. Toen kwam de arts die zei dat mijn waardes gezakt zijn. Kon niet geopereerd worden. Moest maar weer naar huis en volgende dag terug om het te controleren. Weer naar het ziekenhuis toe weer de spoed. Eenmaal op de spoed weer bloed afgenomen. Waardes waren weer laag. Moest maar antibiotica nemen en dan ging het over. Week aan de antibiotica gezeten. Klachten werden erger. Terug naar de huisarts weer bloed afgenomen. Waardes waren weer laag geen operatie. Uit eindelijk weer terug naar het ziekenhuis doorverwezen door de huisarts naar de maag darm lever. Die hebben ontlasting na gekeken en een darm onderzoek gedaan. Darm onderzoek kwam niks raars uit. Had geen crohn of andere ziektes. Weefsel is wel afgenomen voor onderzoek. Uit eindelijk uitslag van mijn ontlasting ik had een bacterie clodistrium diffilie. Dat gaf de klachten. Weer antibiotica gekregen dat maakte mij beter. Moest 10 dagen slikken. Merkte na 6 dagen dat alleen maar erger werd. Weer pijn rechts onderin mijn buik. Zuchten doet pijn diep inademen. Ik weer gebeld naar het ziekenhuis. Kon met spoed weer bloed afnemen en een ct scan. Smiddags al uitslag. Was ontsteking in de buikwand maar bloed waardes zijn goed mijn lichaam is bezig met herstel. Die buikwand was ontstoken door de blindedarm maar de blindedarm is rustig dus dat was goed. Verder konden ze alleen antidepressiva voorschrijven voor de pijn. Dat heb ik geweigerd aangezien ik weet wat antidepressiva met je kan doen. Alleen nu nog steeds geen verbetering nog steeds heel veel pijn. Wat eigenlijk met de dag erger word. Lang verhaal maar mijn vraag is wat is de beste oplossing op dit moment? Gaat het allemaal van zelf over? Aangezien ze de blindedarm er niet uit willen halen. Wie kan mij helpen ??

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 24 december 2021 22 06
78 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Dit zul je toch met je arts moeten bespreken. Daar kan niemand je zo bij helpen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 24 december 2021 22 18
Helaas is dat geen optie. Aangezien hun aangeven dat van zelf over gaat.
( Anoniem at 24 december 2021 22 20)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Als de klachten toch blijven toenemen, zou ik toch teruggaan naar de arts en dan duidelijk maken dat er iets moet gebeuren

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 24 december 2021 22 34
Op welke manier. Heb al elke dag gebeld en aangegeven. Hun kijken alleen naar bloed waarden. Aangezien die goed zijn zien hun geen reden.
( Anoniem at 24 december 2021 22 41)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Maak een afspraak met de huisarts en laat je niet zomaar afwimpelen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 25 december 2021 0 12
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB