0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 23 januari 2016 18 23
4233 bekeken

Hallo, afgelopen Maandag heb ik dun bloed bij de ontlasting gehad en gedurende de week heb ik verschillende keren bloed gezien, zowel slijmerig bloed als een beetje vermengd. Verder heb ik geen buikpijn of iets dergelijks, ik voel me verder gewoon ok!

Ik heb twee foto’s, de eerste van afgelopen Donderdag en de ander van vandaag. Ik ga sowieso aanstaande Maandag naar de huisarts maar ik maak me toch erg zorgen dus als jullie eventueel al een beetje zouden kunnen zeggen wat het zou kunnen zijn dan waardeer ik dat heel erg, dank!

D.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 23 januari 2016 19 31
Privé antwoord
Het is nog maar de vraag of het bloed is. Ik denk van niet. Als het rode in je ontlasting bloed zou zijn, zou vooral het water moeten kleuren. dat is op de foto’s in ieder geval niet te zien. Ik denk dat het toch van voedsel is. Je ontlasting ziet er ook niet erg goed uit. Er zitten onverteerde voedselresten in en is te zacht.
Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 23 januari 2016 19 51
Privé antwoord
Bedankt voor de snelle reactie! Het is wel vreemd omdat ik die bloeding maandag heb gehad dus ik dacht dat het misschien nog resten zijn. Ik heb 2 maanden geleden ook een soort gelijke bloeding gehad maar dat was volgens mij van een gesprongen aambei ofzo, verder ben ik ook in die periode getest op een soa en ook op bloed getest en dat was allemaal ok. De eerste foto zie je wel degelijk wat slijm en bloed dacht ik. Hoe zou het kunnen dat mijn ontlasting er niet goed uit ziet, komt het door mijn voeding? Ik drink namelijk altijd water en in de weekenden wel eens een wodka ginger ale verder heb ik deze week extra veel vezels genuttigd, bruin brood etc en ik heb gister wel veel tomatensap gedronken. Iets ergs kan het dus verder niet echt zijn aangezien ik verder geen klachten heb? D.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 23 januari 2016 19 57
Privé antwoord
Het zou maandag eventueel ook een bloedende aambei geweest kunnen zijn. Als je extra veel vezels hebt gebruikt kan dat inderdaad invloed hebben op e ontlasting.. Als je voor de rest geen klachten hoeft dat ook geen probleem te zijn. Als je ontlasting altijd zo zacht is, kan dat natuurlijk aan de voeding liggen
Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 23 januari 2016 20 12
Privé antwoord
Heel erg bedankt voor de reactie, echt een topsite dit en jullie doen erg goed werk! Ik ga maandag nog even naar de arts om sowieso een check te doen op alles! Groet D.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Hypocho
Beantwoord door 11 augustus 2019 13 42
Privé antwoord

En? Hoe is dit destijds afgelopen?

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB