0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Levela
Gevraagd op 31 januari 2018 23 47
47 bekeken

Ik weet dat ik hiermee misschien naar de huisarts moet maar ik wou het hier ook een vragen.. Ik neem de pil al enkele maanden door wegens last van migraine (mijn huisdokter raadde dit aan) maar 3 weken geleden kreeg ik ineens last van hevige maandstonden (inbegrepen de buikpuin). Hiervoor had ik af en toe een heel klein beetje bloed maar niet vaak. Die “maandstonden” en buikpijn duurde ongeveer 1 a 2 weken.. nu heb ik echter nog steeds last van een bruine afscheiding.. Ik heb bijna elke week seks met mijn vriend maar vergeet nooit mijn pil. Soms wel iets later maar nooit vergeet ik hem of neem ik hem uren later. Ik heb soms ook pijn tijdens de seks maar dat is alleen als hij erin gaat voor de rest niet meer. Soms bloed het ook een klein beetje na de seks maar niet heel veel.. Ik maak me echt gek in mijn hoofd.. zou ik zwanger kunnen zijn? Ik voel me zo onzeker en ben echt bang..

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 1 februari 2018 0 25
Privé antwoord

Met zwanger zijn heeft dat niets te maken. Je had alleen toen je de doorbraakbloeding kreeg een stipweek moeten inlassen. Bloedingen na de seks is weer een ander verhaal. Dat kan door een infectie worden veroorzaakt. Ik raad je in ieder geval an om naar de huisarts te gaan.

Maar ik heb nog nooit een stopweek ingelast.. dus daarom dat ik er een beetje mee zat.. Ik neem de pil zeker al 2 a 3 jaar door heb allang geen maandstonden meer gehad
(Anoniem at 1 februari 2018 0 33)
En il bloed bijna nooit na de seks dat was nu alleen de laatste keer omdat ik nog steeds last heb van bruin bloed. Kan dat daar misschien aan liggen?
(Anoniem at 1 februari 2018 0 34)
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 1 februari 2018 10 36
Privé antwoord

Dat zou kunnen. Maar als je het vaker rijgt zou ik toch even naar de huisarts gaan.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB