0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 12 april 2016 7 22
1490 bekeken

Deze vraag gaat over mijn vader 81 jaar oud. Hij woont in een verpleeghuis en heeft regelmatig blaasontsteking. Nu heeft hij weer een blaasontsteking en is er BMRO geconstateerd. Mijn vader heeft eerder een (erge) blaasontsteking gehad, deze resulteerde in een bloedvergiftiging, en daarnaast ook nog een longontsteking. Mijn vader is bekend met allergie tegen bepaalde soort penicilline.
De arts van verpleeghuis wil mijn vader niet behandelen met medicijnen maar schrijft alleen paracetamol voor. Ik heb vandaag een gesprek gepland met arts, en wil graag weten of er niet beter toch behandeld kan worden. We weten allemaal dat je niet het eeuwige leven hebt, maar op deze manier moeten sterven is mensonterend. Ik ben bang dat hij dit niet lang vol houd. Vr groet K

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 12 april 2016 11 23
Privé antwoord
Omdat de BRMO voor een aantal antibiotica ongevoelig is, zou vooraf in het laboratorium getest moet worden welk antibioticum wel werkt bij deze BRMO. Omdat je vader allergisch is voor bepaalde penicilline’s zou het kunnen dat een behandeling dus niet mogelijk is. Maar je kunt de LAB test natuurlijk wel bespreken.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB