Answer Question
Categorie:
0
0

Mijn beide borsten zijn 4okt2022 verwijderd,co yrole 20okr2022 geweest is uit 1 180cc vocht gehaalt ander 130cc,totaal 310cc,
Nu is maandag lag vanaf gisteren moe pijn korstig op bed,en de rechterborst komt weer vocht in ,hoe gaat dat er nu uit en heb vanmorgen 2 keer temperatuur opgemeten is al 38 ,4. Wat moet ik doen ?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 24 oktober 2022 12 45
35 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Met dergelijke klachten moet je echt contact opnemen met je huisarts of de poli van het ziekenhuis waar je geopereerd bent!! Dit zijn geen vragen voor een forum.

Probeer nu dus alsnog het ziekenhuis te bellen en anders de huisarts of huisartsenpost. Eigenlijk had je dat gister al moeten doen!

Gemarkeer als spam
Geschreven door Suzan
Beantwoord door 24 oktober 2022 16 49
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Mijn excuses dat ik hier boven een beetje fel reageerde, dat kwam omdat ik soms gewoon enorm schrik dat mensen, die echt en ook accuut medische hulp nodig zijn, op een forum als dit terecht komen.

Dat het toch op één of andere manier niet duidelijk is dat men hier NIET bij een huisarts is,die kan handelen als dat nodig is.
Ik wens je in elk geval veel beterschap en hoop dat je inmiddels door een arts gezien bent!

Gemarkeer als spam
Geschreven door Suzan
Beantwoord door 24 oktober 2022 17 14
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

"Dat het toch op één of andere manier niet duidelijk is dat men hier NIET bij een huisarts is,die kan handelen als dat nodig is." Het staat in de disclaimer
Maar via internet zal er nooit een arts te vinden zijn die meteen kan handelen als dat nodig is

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 24 oktober 2022 19 51
Ik weet het hoor en zo bedoel ik het ook niet. Het staat er idd duidelijk,maar toch ontgaat het veel mensen. En dat is waar ik dan van schrik, dat het toch blijkbaar niet opvalt en ze daardoor niet hun huisarts of de huisartsenpost bellen in soms ernstige gevallen, maar hier wachten tot ze het dringende advies krijgen alsnog een arts te raadplegen.
( Suzan at 24 oktober 2022 21 12)
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB