0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door dd
Gevraagd op 25 juni 2018 15 38
459 bekeken

Eind april / begin mei kreeg ik last van duizeligheid . Na een week werd er geconstateerd dat het waarschijnlijk bppd is. Duizeligheid is na 3/4 weken inderdaad weggegaan. Alleen blijf ik nog wel hinder ervan ondervinden.
Als ik ga sporten (voetballen) dan wordt het bij veel bewegen waziger/minder scherp. Ik voel me daarin gewoon nog niet 100% mentaal fit. Is dit normaal ? Ik heb ook continue een ruis in mijn oor en als ik mijn kop snel naar links beweeg dan is het ook nog niet lekker. Duurt dit altijd zo lang ?

mvg

Gemarkeer als spam
Geschreven door John
Beantwoord door 25 juni 2018 19 21
Privé antwoord

dat kan inderdaad wel wat langer duren

Gemarkeer als spam
Geschreven door roos
Beantwoord door 11 april 2019 9 55
Privé antwoord

3 weken terug tijdens mijn slaap voelde ik mij plotseling draaien, ik dacht als ik mijn ogen open gaat het wel weg, dus niet. Ik lag op mijn rug, ik draaide naar mijn buik en het draaien werd gelukkig minder. ik draaide naar mijn rechter zij kwam het gevoel weer terug, draaide ik op mijn linker oor ging het draaien weer over. Nadien veel hoofpijn misselijk moest ook naar het toilet. Dit heb ik nog nooit gehad. Vannacht weer gehad, lag op mijn rechterzij, meteen naar linker zij werd minder. Was naar de huisarts schijnt bppd te zijn. Ik houd niet van attracties dus dit is echt een slechte carrousel rit. wat kan ik doen, voel me de hele dag naar door de gebeurtenis en krijg angst en paniekaanval.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John
Beantwoord door 11 april 2019 21 46
Privé antwoord

https://www.mst.nl/p/Onderzoek/epley-manoeuvre/brandt-daroff-thuisoefening/

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB