Answer Question
0
0

Vrouw – 27 – goede algemene gezondheid – gebruik van de pil

Soms heb ik last van een branderig gevoel tijdens en na het plassen. Ik kan dan lang op het toilet blijven zitten, omdat ik het gevoel heb dat mijn blaas niet helemaal leeg is. In kleine hoeveelheden komt er dan nog wat urine uit. Het branderige gevoel blijft daarna nog enige tijd hangen.
Ik heb met name last van het branderige gevoel in de avond. Maar het is absoluut niet iedere avond. Als ik er een frequentie aan moet hangen, is het eens in de 3 á 4 weken. Heel sporadisch komt dit ook op een ander moment op de dag voor.
2 jaar geleden heb ik mij laten testen op een SOA. Sindsdien ben ik samen met dezelfde persoon. Hij geeft aan in de tussentijd met niemand anders seksueel contact te hebben gehad (ik geloof hem daarin). Een SOA lijkt dus uitgesloten.
Wat heb ik?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 30 mei 2018 20 33
88 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Mleilijk te zeggen zo zonder enig onderzoek. Ga met de klachten naar de huisarts

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 30 mei 2018 21 19
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Je kan erg gevoelig zijn! En daarmee een terugkerende blaasontsteking hebben steeds na geslachtsgemeenschap. De dokter kan je een soort van antibiotica geven die je voor dat je met je vriend samen bent inslikt, waardoor het je beschermd tegen een ontsteking? vaak is een branderig gevoel echt wel de gevolg van een blaasontsteking. Zou ook een urinetest laten doen! Succes.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Nesli
Beantwoord door 31 mei 2018 19 43
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Toen ik hier enige tijd geleden last van had, heb ik een test gedaan voor blaasontsteking. Bleek ik niet te hebben. Dus ik denk dat ik dit uit kan sluiten. Toch bedankt voor uw antwoord.

Gemarkeer als spam
Geschreven door JeeTeeEmmetje
Beantwoord door 1 juni 2018 14 17
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB