Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 20 augustus 2017 23 27
60 bekeken

Ik heb tweedegraads brandwonden aan mijn been door kokend water (2 maanden geleden). Hiervoor ben ik behandeld. Sinds enkele weken ben ik mijn been weer kunnen gaan strekken. Hoe langer ik loop hoe losser (en ook pijnloos) het been strekt

Aan de binnenkant van mijn been ter hoogte van mijn knie en deels aan de onderkant van de knieholte heb ik mij ook verbrand en daar heeft zich nieuwe huid gevormd. Als ik een tijdje op een stoel zit dan krijg ik een beetje jeuk op die plek. Als ik vervolgens wil opstaan dan lukt het mijn niet meer om mijn been te strekken want het doet pijn/voelt strak aan. Ik moet dan beetje bij het been weer rekken. Aan de binnenkant van het been zie ik ook enkele ‘scheurtjes’ onder de huid en het helpt verlichtend om lotion op die plaats te smeren. Ik sta nog onder controle van een specialist maar ik maak mij toch een beetje zorgen, ook vanwege de verhalen die ik hoor van andere mensen. Ik weet dat u geen diagnose kunt stellen maar misschien kunt u onderstaande vraag in algemene zin beantwoorden.

Kan het probleem met zitten te maken hebben met de doorbloeding ter hoogte van de knie en komt het voor dat het been deels zijn functionaliteit niet terugkrijgt vanwege brandwonden/strakke huid?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 21 augustus 2017 0 58
Privé antwoord

Dat zou inderdaad kunnen. probeer je been niet te zeer te buigen als je zit

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB