0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Tosti23
Gevraagd op 12 september 2019 10 56
50 bekeken

Hallo,

Ik ben vandaag bloed wezen prikken om te testen op o.a. cholesterol en schildklierhormonen omdat ik al een paar maanden last heb van hartkloppingen, een zeer voelbare bloeddruk die me ‘s nachts wakker houdt en paniekaanvallen waarbij ik het gevoel krijg dat mijn hartritme volledig verstoord raakt. Ik heb m’n hartslag gemeten tijdens een een dergelijke aanval en die wisselt dan om de haverklap van 60 naar 90 en weer terug.

Tijdens het bloedprikken ging het eerste buisje vol met (zoals het er voor mij uitzag) normaal donkerrood bloed. Het tweede buisje stroomde echter niet echt vol. Toen vroeg de bloedprikken of ik bloedverdunners gebruik. Dit doe ik niet. Is dit reden voor zorg? Of is dit vrij onschuldig? 2 jaar geleden deed ik mee aan een medicijnonderzoek en toen ging het bloed altijd super snel volledig in de buizen.

Ik heb wel een verleden met veel feesten en weekenden doorgaan met allerlei drugsmisbruik. Waaronder gevaarlijk combinaties van bv stimulerende middelen waardoor ik me nu extra zorgen maak. Ben inmiddels wel aan ‘t proberen om van die zooi af te blijven en gebruik laatste tijd veel minder en wil vanaf nu helemaal niet meer gebruiken.

Mvg,
T.v.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tosti23
Beantwoord door 12 september 2019 11 10
Privé antwoord

Vergeten nog wat algemene informatie te geven: ben een nederlandse man van 27,87kg en 1,86m.

Mijn drugsgebruik is begonnen in 2011 en met de jaren steeds frequenter en met meer combinaties, hogere dosissen en langere sessies geworden. Wel nooit langer dan 3 dagen achter elkaar. Meestal alleen weekenden. Maar dat gebeurde de laatste maanden wel steeds meer op wekelijkse basis.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 12 september 2019 18 17
Privé antwoord

dat zou een oorzaak kunnen zijn...reden meer om ermee te stoppen
Ook je klachten zullen waarschijnlijk daardoor worden veroorzaakt.
Doe eens de test op:
https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB