0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 31 augustus 2015 13 55
3210 bekeken

hoi, ik ben 13 en ik had een paar dagen geleden een vaag klein bultje onder mijn voet. ik vond het een erg vervelend bultje want het jeukte heel erg! ik ben dus naar mijn moeder gestapt om te vragen wat het kon zijn. mij. moeder dacht dat het misschien een wratje was, alleen ik denk het niet, het was namelijk niet wit van de bovenkant en het is ook iets kleiner. toch hebben wij er wat wrattenzalf op gedaan, dat heeft niet gewerkt. nu, een paar dagen later, heb ik weer verschrikkelijke jeuk! nog erger dan eerst. ik ging dus maar even kijken naar mijn voet. tot mijn verbazing zaten er ineens in plaats van 1 bultje, 5 jeukende bultjes onder mijn voet?! wat kan dit zijn?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Suzanne
Beantwoord door 31 augustus 2015 14 15
Privé antwoord
Zoals je het omschrijft, lijken het warmtebultjes. Dat zijn kleine, jeukende blaasjes met vocht daarin. Ik heb deze zelf vaak op mijn handen met warm/heet weer. Ik prik de bultjes door zodat het vocht eruit kan, meestal doe ik er daarna wat talkpoeder op zodat de bultjes uitdrogen. Daarnaast raad ik je aan zo min mogelijk sokken/schoenen te dragen, zodat je voeten goed kunnen luchten. Als het minder warm is, verdwijnen de bultjes vanzelf.
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 31 augustus 2015 18 15
Privé antwoord

Een andere mogelijkheid zou een schimmelinfectie kunnen zijn. Je zou bijvoorbeeld zwemmerseczeem kunnen hebben opgelopen.
Het zou geen kwaad kunnen om even naar de huisarts te gaan. Die kan er dan even naar kijken en zo nodig iets voorschrijven

Gemarkeer als spam
Geschreven door Help
Beantwoord door 10 februari 2019 22 44
Privé antwoord
Ik heb hetzelfde eerst iets van 2 kleine bultjes onder mijn voet en een paar dagen later waren het er wel tien. Ik dacht dat er gwn heel veel muggen waren dus ik verkoelde de bultjes (dit helpt btw wel) maar ik heb er nu al bijna een maand last van. Ik heb bijna alles gegoogled en iedereen zegt dat het door de hitte komt maar het is nu winter. Kan iemand ons helpen?
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 11 februari 2019 1 52
Privé antwoord

Ga met die klachten naar de huisarts en laat ernaar kijken

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB