Answer Question
0
0

Ik ben 19 jaar en heb ongeveer twee weken geleden iets opgemerkt aan mijn penis.
Wanneer ik mijn voorhuid naar achteren beweeg was het mij opgevallen dat er dan een blauwe achtige bult vrij komt (precies ingezakte huid of een verstopte / gesprongen ader?). Het zit vooral aan de linker kant maar ook een beetje rechts. Wanneer ik mijn voorhuid weer gewoon naar voor doe kan je het ook een beetje zien zitten van buiten af. –> rode cirkel foto

Het doet helemaal geen pijn als ik er op duw of tijdens het masturberen en verder was het mij nog nooit opgevallen.

Ook is het zodat op de plaats van blauwe cirkel op de foto bij mijn penis het van dat ‘soort bruggetje’ aan de rechterkant breed overgaat naar mijn eikel en niet echt een rand naar beneden zoals op de foto. Het lijkt dus een beetje of het daar is vastgegroeid met de jaren?

Is dit iets dat ik moet laten nakijken of is dit perfect normaal?
Bij medische onderzoeken in het middelbaar hebben ze ook nooit gezegd dat er een probleem was dus daarom dat het mij zo vreemd lijkt.

Foto is van het internet, niet mijn penis.

Bedankt voor jullie tijd!

Attachments:
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 17 januari 2017 17 26
10107 bekeken
Antwoord toevoegen
-6
Privé antwoord

Hoe wil ik nou kunnen beoordelen wat er aan de hand zou kunnen zijn als je een foto waar niets op te zien is, van het internet plukt?
Ga naar de huisarts en laat ernaar kijken…

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 17 januari 2017 17 37
Wat een verschrikkelijk nare reactie dit. Enig begrip voor het gegeven dat het hier voor vrager mogelijk een genante aandoening betreft en dat iemand nu eenmaal niet graag foto’s deelt van zijn geslachtsdeel op internet waren hier wel op zijn plaats geweest.
( Zw at 19 november 2021 7 12)
Antwoord toevoegen
1
Privé antwoord

Niemand hoeft hier een foto te delen. Maar een foto van een lichaamsdeel dat helemaal gezond is en waar niets op te zien is van internet plukken en die dan bij de vraag doen, heeft geen enkele zin. Dan kun je de vraag dus beter zonder foto stellen. In dat geval dus, is het goed om naar de huisarts te gaan zodat die er dan ernaar kijken kan. Het was dan ook geen nare reactie (niet bedoeld althans) maar een onmogelijk te beantwoorden vraag

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 19 november 2021 16 52
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB