0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Roba
Gevraagd op 19 januari 2019 15 44
90 bekeken

Ik (21) heb al een paar jaar last van jeuk aan mijn schaamlippen, rond de vagina en later ook rond de anus. Dit is vooral ‘s nachts, ik word wakker van jeuk of van het krabben. Door het krabben krijg ik wondjes, waardoor het bij het genezen nog meer gaat jeuken. Er zit ook altijd veel smeer tussen de schaamlippen. Verder heb ik ook vrij veel afscheiding.
Sinds een paar maanden ontdekte ik dat er af en toe vochtbultjes op mijn baarmoedermond zitten. Deze verschillen in grootte, soms kleiner en soms groter dan een speldenknop. Als ik erop druk of eraan krab, gaan ze open, maar ik kan niet echt zien wat erin zit. Soms komt er de dag nadat ik zo’n bultje weg heb gehaald wat (oud) bloed naar buiten.

Ik vraag me heel erg af wat dit is. Zou het candida kunnen zijn, of een andere infectie? Of is er iets ernstigers aan de hand? Heeft iemand hier ervaring mee?

Gemarkeer als spam
Geschreven door anoniempje
Beantwoord door 19 januari 2019 16 51
Privé antwoord
als je al jaren last hebt van jeuk, waarom ben je dan nog altijd niet naar een arts geweest? Niemand hier kan je zonder onderzoek zeggen of je een infectie hebt en al zeker niet dewelke.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB