Answer Question
Categorie:
0
0

hoi. ik ben een meisje van 17 jaar. Een tijd geleden keek ik in mijn mond en zag ik allemaal gekke bultjes. als je op google afbeeldingen zoekt ‘bultjes ver achter op tong’ dan krijg je te zien wat ik bedoel.
ik heb geen relatie en ook nooit gehad.

ik heb vragen van mensen gelezen die dit ongeveer ook hadden maar hun krijgen dan het antwoord dat ze maar de huisarts moeten laten kijken. wat ik erg makkelijk gezegd vind.

ik durf mijn ouders en vrienden niet te informeren. mijn huisarts heb ik nooit gezien. we hebben een nieuwe. ik durf geen afspraak te maken zonder mijn ouders weten waarvoor.

ik heb voor de rest geen last van de bultjes en had ze eigenlijk nooit opgemerkt. alleen stinkt mijn vinger als ik er overheen gegaan ben. ik hoop dat mijn adem niet zo ruikt… ook beetje wit aangeslagen altijd.

ik poets elkedag mijn tong en tanden en ik drink en eet gezond. ik drink geen frisdranken. ik drink water en thee en af en toe koffie. ik hoop dat u mij kan vertellen wat deze bultjes zijn en of het gevaarlijk is en of het vanzelf weg kan gaan etc.
ik hoor graag van u.
met vriendelijke groet,
V

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 21 december 2021 0 40
596 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

en ze veranderen niet. worden niet meer of minder of anders van kleur. zijn gewoon roze. geen klachten. alleen dat mn vinger stinkt als ik het aangeraakt heb.

Gemarkeer als spam
Geschreven door v
Beantwoord door 21 december 2021 0 49
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hey,

Soms is het enige juiste advies wat je via een forum kunt geven, verwijzen naar de huisarts.

Dit heeft niks met gemak te maken,maar zonder onderzoek is een goede diagnose vaak niet te stellen.

Daarom kun je dus beter wel even een afspraak bij je huisarts maken om er naar te laten kijken,je huisarts kan er dan misschien gelijk iets tegen voorschrijven.
Je kunt een afspraak maken zonder dat je ouders daar vanaf weten,wel kunnen ze waarschijnlijk na die tijd zien in de specificatie van de zorgverzekering dat er iemand van het gezin bij de huisarts is geweest.
En voor je huisarts hoef je je helemaal niet te schamen,die ziet mensen met bultjes op gekkere plaatsen😉

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 21 december 2021 8 53
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB