Chlamydia

Reageren
0
0

Ik heb vorige maand chlamydia gehad, inmiddels opnieuw getest (ik had seks terwijl mijn vriend net met zijn kuur was begonnen en ik was net klaar, riskant geweest…) en heb niets meer

Maar toch heb ik nog steeds rare ‘rolletjes’ op mijn wc papiertje, heb ik momenteel weer dezelfde buikpijn en zat mijn vriend zijn penis laatst weer helemaal onder de afscheiding (ik heb nu alleen nog afscheiding tijdens de seks)

Maar ik ben schoon verklaard… wat kan dit verder zijn? Of zijn dit factoren (lis van de buikpijn) die normaal zijn maar ben ik er nu obsessief op gaan letten en maak ik mijzelf gek? (Bij elk vreemd gevoel/vlekje in mn onderbroek draai ik ook door haha… wetende dat er (voor 99,9%) niets met mij aan de hand is

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 29 januari 2024 19 27
47 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Wanneer na de seks heb je de test laten doen?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 29 januari 2024 21 03
0
5-7 weken erna
(Anoniem at 29 januari 2024 22 44)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Je kan tijdens de chlamydia kuur een week geen seksueel contact hebben en ook niet masturberen. De kans dat je jezelf (of je partner) opnieuw infecteert is dan vrij groot. Wellicht dat dit dus mis is gegaan toen je vriend nog met zijn kuur bezig was.

Om het zeker te weten moet je denk ik toch weer een testje doen. Let er wel op dat chlamydia een incubatietijd heeft van 2/3 weken!

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 30 januari 2024 15 11
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]