Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pamela-K
Gevraagd op 27 november 2017 1 29
335 bekeken

Ik vraag me af wat ervaringsdeskundigen ervan vinden om een dreumes van 1 jaar een hele strook van een reep chocolade te geven. Het gaat om melkchocolade en witte chocolade. Ik stel mijn vraag omdat ik onlangs ergens op visite was, waar mijn dochter onder normale omstandigheden vaker zou komen, ook zonder mijn toezicht… Hier werd compleet tegen mijn wil in
én bovendien zonder respect voor mijn vraag om het niet te doen, chocolade gegeven aan haar. Geen klein blokje maar een volledige strook van een grote reep, van 4 blokken. En dit gebeurde tot twee keer toe. Naar mijn inzicht is dit niet echt gezond voor een éénjarige. Wat is uw professionele mening hierover?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 27 november 2017 10 18
Privé antwoord

Het wordt aanbevolen om chocolade in reepvorm pas vanaf 2 jaar aan je kind te geven. De vetten die hij bevat zijn niet altijd goed te verteren door kinderen en kunnen risico’s voor een allergie meebrengen. Maar, vanaf 2 jaar kan er brood met chocolade worden gegeven als tussendoortje, een betere optie dan koek of gebak die veel meer vetten bevatten.
Wat ik persoonlijk veel erger vind, is dat het toch gedaan is tegen je uitdrukkelijke wil in.

Oké dank u voor uw reactie.
(Pamela-K at 27 november 2017 11 45)

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB