Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 5 april 2016 16 04
1065 bekeken

Ik heb vandaag claritromycine voorgeschreven gekregen voor mijn acne. Antibioticakuur voor 30 dagen.. Nou heb ik al eens eerder twee antibioticakuren gehad voor een blaasontsteking, en dat was al geen pretje. Maar toen ik de bijsluiter van deze las, schrok ik heel erg. Of eigenlijk meer de ervaringen van mensen die het gebruikt hebben. Hartkloppingen, duizeligheid constant, misselijkheid constant… Ik ben hier echt heel erg bang voor en nu durf ik het eigenlijk niet te nemen 🙁 dit heb ik bij de vorige kuren niet gehad, dus ik vraag me af waarom dit soort ernstige dingen erbij staan en of ik dit wel wil riskeren? Heeft iemand tips? Ik wil niet mezelf in gevaar brengen en ik ben al heel voorzichtig met medicijnen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 5 april 2016 16 23
Privé antwoord
Dit soort dingen staan in de bijsluiter omdat het bijwerkingen zijn die kunnen optreden. Niet bij iedereen maar het kan. De fabrikant is verplicht deze te vermelden. Start met de kuur, als je veellast van bijwerkingen krijgt stop je er mee. De bijwerkingen gaan dan ook weer weg.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Tatatorretje
Beantwoord door 5 april 2016 17 11
Privé antwoord
hoi vlindertje. Of je het wel of niet slikt zou je zelf moeten beslissen, in overleg met de arts. Je zou ook kunnen zorgen voor genezing van binnenuit. op je voeding letten, geraffineerde suiker vermijden, zuivel schijnt niet zo goed te zijn bij acne. Je kan ook eens googlen op insulineresistentie en oestrogeendominantie, is een grote factor bij acne en andere hormoonproblemen. Heeft vooral te maken met een verkeerd, westers eetpatroon, waardoor het ontstaat. je kunt het gelukkig ook weer bijsturen. Verder kan je denken aan supplementen als zink, magnesium vitamine B en bepaalde vetzuren als omega 3 en gammalinoleenzuur. Gebruikte vroeger biergist, daar zit ook vitamine B en zink in en het helpt tegen acne. Gebruik nu edelgistvlokken, net zoiets, kan denk ik ook wel helpen
Gemarkeer als spam
Geschreven door Karin
Beantwoord door 1 april 2020 22 30
Privé antwoord

Dit middel geeft enorm veel bijwerkingen.zelfs zo erg dat mijn man en ik eerst bang voor het coronavirus.toen ik na 2 dagen de ervaringen las wist ik zeker.Naar middel slik het dan ook nooit meer.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB