Answer Question
0
0

Ik, vrouw van 61, sportief, heb een flinke val gemaakt met skiën. Daarbij een stomp geweld in mijn linkeronderbeen (binnenkant) gevoeld van mijn eigen skies( die uitgingen) of een paal die ik mee nam. Ikzelf dacht aan een zweepslag, die bekend is bij mij van 12 jaar geleden, dus heb niet acuut genoeg gehandeld en gewoon doorgewerkt: alleen gekoeld in begin. Na 4 dagen kwamen er nachtelijke pijnen.
Na 8 dagen ben ik naar het ziekenhuis gegaan want ik dacht dat ik toch een botbreuk had. De röntgenfoto’s wezen uit dat dat niet het geval was, maar ik had wel een venentrombose in de kuit. Ik kreeg bloedverdunners en een steunkous.
Na 7 dagen hield ik teveel pijn en drong aan op een echo. Die echo wees uit dat ik een spierscheuring had in de Soleus. Daarna een hakverhoging genomen van 1 cm.
Nu ben ik na 4 weken 3 keer per dag hometrainer en oefeningen doen nog steeds niet aan normaal lopen toe: er blijft iets venijnigs in mn kuit zitten waardoor ik mijn pas van lopen niet af kan maken en de kuit trekt.
10 dagen geleden ging het ook even weer fout bij een oefening dat de spier weer even een felle pijn uitstootte. Daarna heb ik 4 dagen rust gehouden en toen weer rustig opgebouwd.
Mijn grote vraag: ik heb het idee dat mijn steunkous de genezing(of beweeglijkheid) van mn kuitspier(en) beperkt. Is dat mogelijk?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 29 januari 2022 15 56
50 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Het zal de genezing niet echt belemmeren maar wel de beweging

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 29 januari 2022 16 53
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB