0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Sophie
Gevraagd op 17 maart 2020 14 21
167 bekeken

Hoi! Ik heb een vraagje. Mijn man en ik zouden graag willen proberen zwanger te worden deze maand. Echter, met het coronavirus vinden wij dit een lastige situatie. We lezen op internet dat corona niet aan een ongeboren kind kan worden doorgegeven. Tegelijkertijd is hoge koorts schadelijk tijdens een zwangerschap, zeker ook het eerste trimester, en geeft een eventuele besmetting met corona kans op koorts. Nu wachten is misschien beter, maar hoe lang dan? Wanneer heb ik geen kans meer om besmet te worden (volgens mij nooit) met corona en wanneer weet ik of ik het heb gehad! Hoe is jullie kijk hierop? Bedankt alvast!

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniempje
Beantwoord door 18 april 2020 19 39
Privé antwoord

Een lastige keus inderdaad.. het is inderdaad een risico voor mijn gevoel. Wanneer je wilt wachten op een vaccin ben je zo een jaar verder. Het is dan zelfs zeer de vraag of niet eerst alle 70jarigen en risico gevallen een vaccinatie krijgen. Wellicht zijn er te weinig vaccins.

Dus wanneer je wilt wachten op een vaccin, dan duurt dan mss wel 1 a 2 jaar.. je kan ook alleen verkouden worden van corona. Wanneer je zwanger zou worden in corona tijd is het wellicht nog belangrijker dan normaal om gezond te blijven..

Ik zit overigens zelf met dezelfde vraag..

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB