Answer Question
0
0

Goedemorgen

Ik heb afgelopen dinsdag (02/02/2016) door de huisarts een cortisone prik gehad voor mijn schouderklachten. Klachten zijn ontstaan door een fitnessbeweging (chest fly). Ik had ongeveer een maand gewacht in de hoop dat de klachten zouden verminderen. Nadat dit niet gebeurde had ik een afspraak bij de huisarts gemaakt voor een doorverwijzing naar het ziekenhuis. Dit omdat ik twee jaar geleden hetzelfde probleem heb gehad maar dan aan mijn andere schouder. De arts in het ziekenhuis had toen onder geleide van een echo de spuit in de plek gezet en dat heeft goed geholpen.
Echter, nu geeft mijn huisarts tijdens het gesprek van afgelopen dinsdag aan dat het volgens onderzoek niet veel uitmaakt of je de prik precies in de pijn plek zet of in de regio van de pijn. Dus de huisarts heeft zelf de prik gezet, aan de achterkant net onder mijn schouder. En ik heb meegekregen de schouder een maand niet te belasten met fitness.

Nu komen mijn vragen: Ik heb na 2 dagen nog steeds evenveel last van mijn schouder Kan dit? En na hoeveel dagen ga ik het verschil merken? De prik twee jaar geleden door het ziekenhuis verminderde de klachten vrijwel meteen.
Ik wil gewoon wat zekerheid.

Alvast bedankt voor een reactie.

Groet Ron

Ps: de overige klachten zijn een rood gelaat, maar dat is te overzien.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 4 februari 2016 9 16
209 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

De injectie zou eigenlijk vrij snel moeten werken. Omdat de injectie in de regio is gezet, kan het inderdaad wat langer duren voordat de aangedane plek wordt bereikt. Als deze al wordt bereikt. Een injectie onder geleide van echo zou toch wel beter zijn geweest. Ze zouden die moeite in het ziekenhuis niet doen als het niet nodig zou zijn.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 4 februari 2016 18 54
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB