0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Antoinette
Gevraagd op 28 januari 2019 10 10
21 bekeken

Hallo,
Sinds januari dit jaar hou ik mijn menstuatiecyclus bij in een agenda. Ik zet hier in wanneer ik mijn menstuatie heb en alles wat hiermee in speelt. Ik hou ook mijn temperatuur bij (rectaal).
Nou had ik 7de en de 8ste januari onbeschermde seks gehad. De 8ste had ik of eigenlijk moest ik de morning after pil in nemen. Deze pil had ik avonds nadat ik onbeschermde seks heb gehad ingenomen. Nu zijn we paar weekjes verder en afgelopen vrijdag de 25ste had ik weer onbeschermde seks gehad. (De laatste keer dat ik ongesteld was geworden was op de31ste december 2018 maar omdat ik de Morning after pil de 8ste januari had ingenomen begon ik die 13de januari weer te bloeden en ik las en hoorde van mijn huisarts dat je menstuatie eerder kan komen dus ik ging er vanuit dat dit ook mijn menstuatie was). Sinds afgelopen week 21 januari tot de vrijdag 25ste was mijn temperatuur 36.5, 36.6, 36.4, 36.4, 36.5 en de 25ste had ik weer onbeschermde seks met mijn vriend in de middag rond 2u. Vanaf woensdag had ik ovulatietesten uitgevoerd en die van woendag (heb foto’s) was ongeveer hetzelfde als de controlestreep en toen ik donderdag de 24ste teste die was zoo donker roze/paarsig. (Heb van alles foto’s genomen)
Zaterdag en zondag merkte ik dat mijn temperatuur 36.8 bij beide dagen hetzelfde was.
Ik zou heel graag willen weten of ik nou afgelopen weekend mijn eisprong had…. en zou ik nog op tijd seks hebben gehad of ben ik weer telaat?
Vandaag was mijn temperatuur weer 36.5 dit doe ik altijd om 7u ochtends.

Gemarkeer als spam
Geschreven door anoniempje
Beantwoord door 28 januari 2019 17 04
Privé antwoord
Over het algemeen vindt na een positieve ovulatietest de ovulatie binnen de 2 dagen plaats. Dit staat ook in de bijsluiter van de ovulatietesten. Wat ik niet goed begrijp is waarom je in 2-3 weken tijd van het slikken van een morning after pil naar het nemen van je temperatuur, ovulatietesten gebruiken, gaat? want je wilt opeens overduidelijk zwanger worden? De morning after pil gooit heel je cyclus door elkaar, dus zou nog niet te veel beginnen hopen. Al hoop ik voor je dat het wel raak is natuurlijk, succes.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB